آموزش سئو سایت با بررسی شبکه های اجتماعی

seo socials

 به این مقاله خیلی دقت کنید (البته من هم مثل شما می دانم که مشکلاتی در ایران برای استفاده از شبکه های اجتماعی وجود دارد اما تاثیر شبکه های اجتماعی در نگاه گوگل بعضی اوقات آن قدر هست که ارزش تلاش بیشتر را داشته باشد)

155. تعداد توئیت ها: تعداد لایک و توئیت های لینک ها می تواند روی رنک شان در گوگل تاثیر بگذارد.
156. قدرت نویسندگی اکانت های کاربری توئیتر: این موضوع محتمل است که توئیت های آمده از پروفایل های توئیتر قدرتمند و قدیمی و با هزاران دنبال کننده (مانند جاستین بیبر)، تاثیر بیشتری نسبت به توئیت های آمده از اکانت های جدید و با تاثیرگذاری کم دارد.
157. تعداد لایک های فیس بوک: با اینکه گوگل بیشتر اکانت های فیس بوک را نمی بیند اما محتمل است که آنها تعداد لایک های فیس بوک یک صفحه را به عنوان سیگنالی ضعیف برای رنکینگ درنظر می گیرند.
158. اشتراک گذاری فیس بوک: اشتراک گذاری فیس بوک (چون بیشتر شبیه بک لینک هستند) می تواند تاثیر بیشتری نسبت به لایک های فیس بوک در رنکینگ داشته باشد.
159. قدرت نویسندگی اکانت های کاربری فیس بوک: همانند توئیتر، اشتراک گذاری و لایک هایی که از صفحات محبوب فیس بوک می آید می تواند وزن بیشتری در رنکینگ داشته باشد.
160. پین های سایت پینترست: پینترست یکی از شبکه های فوق العاده محبوب اجتماعی با حجم بالایی از اطلاعات عمومی است. محتمل است که گوگل پین های این سایت را به عنوان سیگنالی اجتماعی درنظر بگیرد.
161. رای گیری در سایت های اجتماعی: ممکن است که گوگل از اشتراک گذاری ها در سایت هایی مشابه Reddit، Stumbleupon و Digg به عنوان نوع دیگری از سیگنال‌های اجتماعی استفاده کند.
162. تعداد گوگل پلاس ها: با اینکه مت کات در صحبت های ضبط شده ای عنوان کرد که گوگل پلاس تاثیر مستقیمی روی رنکینگ ندارد اما باورش سخت است که آنها از شبکه اجتماعی خودشان چشم پوشی کنند!!!

163. قدرت نویسندگی اکانت های کاربری گوگل پلاس: منطقی است که گوگل به پلاس های آمده از اکانت های معتبر، بیشتر از اکانت های فاقد تعداد زیادی دنبال کننده وزن می دهد.
164. نویسندگی گوگل پلاس معتبر: در فوریه 2013 CEO گوگل اریک اشمیت به وضوح اعلام کرد که:
درون نتایج جستجو اطلاعات سعی می شود که به صورت آنلاین اعتبار سنجی شوند و پروفایل های معتبر نسبت به پروفایل های فاقد اعتبار در رده های بالاتر قرار گیرند که نتیجه آن این است که کاربران بصورت طبیعی روی نتایج بالاتر بیشتر کلیک می کنند.
نویسندگی یک نویسنده معتبر می تواند نشانه ای از اعتماد باشد.
165. ارتباط سیگنال اجتماعی: گوگل محتملاً از اطلاعات ارتباطی اطراف لینک (اشتراک اکانت، محتوا و متن حاشیه) استفاده می کند.
166. سیگنال های اجتماعی سایت محور: سیگنال های اجتماعی گسترده سایت می تواند باعث افزایش قدرت نویسندگی سایت شود که در نهایت باعث جستجو ی بیشتر تمامی صفحات سایت می گردد.

در این مقاله بنده کلمه محتملا را بارها به کار بردم و آن را bold هم کردم ! برای این که حواستان باشد که این ها قطعی نیستند اما بنده بر اساس تجربه و بررسی های متعدد به این نتایج رسیدم و آن ها را به شما هم گفتم …

17 نظر در مورد مقاله “ آموزش سئو سایت با بررسی شبکه های اجتماعی ” ثبت شده است
  1. اسماعیل

    سلام
    یه سوال درمورد سئو داشتم
    البته شاید سوالم نا مرتبط باشه ولی ممنون میشم جوابمو بدید
    ببینید این سایت منه: androidui.ir
    چون مطالب سایتم بصورت تصویری هستند برای عنوان پست ها یه کلمه ثابت همراه یه عدد مختلف میزارم
    مثل این: بسته ی رابط کاربری 1
    و پست بعدی: بسته ی رابط کاربری 2
    یه جا خوندم که عنوان مطالب خیلی مهمه برای بازدید و ورودی گوگل
    الان هم مشکل من پایین بودن ورودی گوگلم هست
    حتی سایتم رو هم سئو کردم
    اما هنوز هم حتی یک ورودی از گوگل هم ندارم
    میخواستم بدونم مشکل از عنوان پست هاست؟
    میشه یه راهنمایی کامل بکنید؟
    ممنون


    • امیر قمصری

      با سلام.عنوان شما 100% مشکل دارد !! چطور دوست سئو کارتان به شما نگفته است ؟!!!


  2. احسان چهری

    گوگل پلاس خیلی تاثیر داره چون من یه وبلاگ ساده توی رزبلاگ درست کردم و با اکانت خودم بیشتر صفحه هاشو پلاس کردم بعد حالا که بهش سرمیزنم تعجب میکنم یه وبلاگ با تعداد 10 پست بصورت روزانه 10 بازدید داره


  3. حمید

    سلام خواستم ازتون تشکر کنم من همیشه مطالبتون و نوشته هاتونو دنبال میکنم


  4. EmaD

    در جواب دوست عزیزمون آقا اسماعیل باید بگم سایت شما اصلا سئو نشده!
    منم که ناشی هستم متوجه شدم
    جلو قاضی و ملق بازی!
    دنبال بک لینک میگردی؟


  5. احسان چهری

    آقای قمصری شما راه حلی سراغ دارین که آدرس گوگل پلاسمو از ehsanchhry+ به ehsanchehri+ تغییر بدم؟


    • امیر قمصری

      با سلام.خیر


  6. Mj

    گزینه 165 محتملا نیست مطمعنا هست


  7. networker

    حیف ک تو ایران خیلی نمیشه رو شبکه های اجتماعی حساب کرد


  8. بهشید

    سلام
    سایت بسیار عالی و آموزنده ای دارین .خسته نباشید


  9. بهشید

    فک میکنم در بین شبکه های اجتماعی گوگل پلاس از اهمیت بیشتری برای گوگل برخوردار است و ارزش وقت گذاشتن رو داره


  10. احمد

    وقت گذاشتن روی شبکه های اجتماعی خیلی خوبه اما پیچیدگی هایی خاص داره مثل نیاز به یک تیم مستقل برای فعالیت در آن و اینکه باید بدونی که چ محتوایی رو منتشر کنی


  11. سیکاس

    ما چند وقتیه که روی شبکه های اجتماعی تمرکز کردیم. درسته که خیلی از این مواردی که گفتید سر در نمیارم اما کمک کرده سایت بیشتر شناخته بشه و ترافیک ورودیش بهتر بشه


  12. ایرانی

    سلام. وقت بخیر
    من تازه با سایت stumbleupon آشنا شدم؛ اگرممکنه درباره نحوه کار با این سایت توضیح بدید و اینکه آیا میشه با با اشتراک پست در سایت stumbleupon برای سایت یا وبلاگ کاربر جذب کرد


    • ناظر سایت

      با سلام
      سایت اشتراک گذاری لینک می باشد که به جمع آوری علایق کاربران می پردازد. علاوه بر سایت میتوان از اپلیکیشن و افزونه مرورگر آن استفاده نمود. کاربران ایرانی زیادی ندارد و در صورتی که بازدید کاربران آنها برای سایت شما موثر باشد می توانید پست های سایت خود را در آن منتشر کنید.


  13. سام

    سلام چجوری به اشتراک بگذاریم مطالبمون رو


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام شما بلافاصله پس از ثبت برای مدیران سایت ارسال می شود