
بنده در تمام جلسات آموزشی دقایق زیادی را درباره تعامل با کاربر (به جهت بهبود سئو سایت) می پردازم.به شخصه اعتقاد دارم گوگل اینکه می گوید من کاربر محور هستم واقعا درست است و به جز چند نکته سایر فاکتورهای و مباحث گوگل به بحث علاقه کاربر از صفحات وب سایت شما برمی گردد.حتی طرز نوشتن شما برای کاربر و برقراری ارتباط صمیمی و یا رسمی با او هم در نگاه گوگل تاثیرگذار خواهد بود !
128. میزان کلیک ذاتی برای کلمه کلیدی: صفحاتی که کلیک بیشتری در CTR بدست می آورند، می توانند یک امتیاز SERP برای آن کلمه کلیدی ویژه بدست آورند(البته بنده این میزان امتیاز را نمی توانم قطعا مشخص کنم ولی می دانم که هست).
129. CTR ذاتی برای تمامی کلمات کلیدی: این تمام کلمات کلیدی در واقع شما را سردرگم نکند.منظور این است که هر کلمه یا عبارت کلیدی که توسط شما انتخاب می شود از ارزش بالقوه ای برخوردار می باشد اما قطعا این ارزش ها یکسان نیستند.
130. میزان گزاف گویی: همه سئوکاران موافق نیستند که میزان گزاف گویی اهمیتی دارد. اما این موضوع می تواند راهی باشد که گوگل از کاربرانشان به عنوان تست کننده ی کیفیت استفاده کند (صفحاتی که کاربران به سرعت از آن خارج می شوند قطعا خیلی خوب نیستند و این همان بحث bounce است که قبلا بارها در مقالات مختلف به آن پرداختم).
131. ترافیک مستقیم: گوگل تایید کرده است که داده های گوگل کروم را برای پی بردن به این موضوع که آیا سایت توسط کاربر دیده می شود یا نه (و هر چند وقت) استفاده می کند. سایت هایی با حجم ترافیک مستقیم بالا بالطبع رنک بالاتری نسبت به سایت های با ترافیک مستقیم پایین بدست می آورند.
132. ترافیک تکراری: گوگل ممکن است نگاهی نیز به بازگشت مجدد کاربران به سایت داشته باشد و این بازدید های مجدد می تواند روی رنک تاثیر مثبتی داشته باشد (البته این بازگشت مجدد می تواند تعدد بازدید از صفحات یک سایت در بار اول ورود هم محسوب شود).
133. سایت های بلاک شده: گوگل این ویژگی را در کروم متوقف کرده است. با این حال به نظر می رسد پاندا از این ویژگی به عنوان سیگنالی برای کیفیت استفاده می کند.
134. Bookmarkهای کروم: می دانیم که گوگل داده های مرورگر کروم را جمع آوری می کند. صفحاتی که در کروم Bookmark می شوند می توانند امتیاز خاصی داشته باشند (اما با توجه به تجربه بنده این امتیاز بسیار کم خواهد بود).
135. داده های تولبار گوگل: موتور جستجو گودوین گزارش می دهد که گوگل از داده های تولبار به عنوان سیگنال رنکینگ استفاده می کند. با این حال، در کنار سرعت لود صفحات و malware، آنها نمی دانند که گوگل چه نوع داده ای از تولبار بدست می آورد (نباید هم بدانند ! درمورد گوگل حرف می زنیم ها!!!).
136. تعداد کامنت ها: صفحاتی با تعداد کامنت زیاد می توانند نشانه ای از کاربر محوری و کیفیت باشد و این مسئله تاثیر زیادی در سئو سایت های خبری دارد.
137. زمان Dwell : گوگل اهمیت زیادی به زمان Dwell (مدت زمانی که کاربر از طریق موتور جستجو وارد سایت شما می شود و در آن می ماند) می دهد. این موضوع گاهی اوقات با اصطلاح “کلیک های طولانی در مقابل کلیک های کوتاه” بیان می شود. اگر کاربران زمان زیادی در صفحه شما سپری کنند ممکن است گوگل آن را نشانه ای از کیفیت قلمداد کند (این که اینجا گفتم ممکن است برای این است که از اصول گوگل کسی خبر ندارد اما شخصا فکر میکنم حتما تاثیرگزار است).
بگذارید باز هم تاکید کنم : جهت بهبود وضعیت سئو سایت تان ، مطالب سایت را برای کاربر منتشر کنید نه برای گوگل یا هر موتور جستجوی دیگری.موتورهای جستجو هستند که باید خود را بر اساس نیاز کاربران وفق دهند نه مدیران سایت ها برای موتورهای جستجو !
لطفا سوالاتی که در ذهنتان پدیدار می شود را خیلی راحت از بنده بپرسید.من همواره منتظر سوالات شما هستم.
سلام. بهتر است dwell time اینگونه تعریف شود
مدت زمانی است که بازدید کننده ای از وب سایت که از موتور جستجو به وب سایت وارد می شود ، دوباره به موتور جستجو برمی گردد.
سلام استاد، خسته نباشید
چه عواملی غیر از محتوا، سرعت لود سایت و بهینه سازی برای موبایل، در جذب کاربر و تعامل با او موثر است؟
ممنون از پاسخ گویی شما
با سلام
تمامی فاکتور های گوگل که در این مقاله به آنها اشاره شده است.
سلام بر شما
اطلاعات خیلی خوبی رو منتشر کردید. واقعا سپاس گذارم
عالی مثل همیشه
درود بر شما
سپاس فراوان بابت اطلاعاتی که در اختیار علاقه مندان می گزارید
سلام من هم موافقم گوگل بسیار کاربر محور است و کامنت گذاشتن راه ارتباطی خوبی برای ارزش گذاشتن به نظرات کاربران هست متشکرم از شما
ممنون اطلاعات خیلی خوبی بود
تاثیر کامنت و بروز رسانی خیلی زیاده واقعا
سایت هایی ک در پست ها، کاربران رو در بخش کامنت به چالش میکشن واقعا یه قدم جلوترن
س
خیلی خوب و واضح بودش
با دو سه بار خوندن قشنگ آدم تفهیم میشه واسش موارد
تنکیو
chrome cheqadr moheme vase google pas
ajaba
در مورد استفاده از داده های گوگل کروم زیاد شنیدم که گوگل از این قابلیت استفاده های جاسوسی میکنه. ولی تا حالا هیچ سند و مدرکی مبنی بر اینکه سو استفاده صورت گرفته ندیدم
به نظرم جالب بود اشاره به این مورد
سلا و عرض ادب
بسیار عالی و جامع
این 200 فاکتور واقعا کلیدی و بعضا نا آشنا هستن
ممنون از شما ک اینگونه اطلاعات رو در اختیار بقیه می ذارین
با سلام خدمت شما مدیریت محترم
اطلاعات خوبی بود و الان دارم روی سایتم اعمال می کنم و مطمئنم اینطور بهتر جواب میده.
ممنون از محبت و قلب رئوفتون مهندس قمصری عزیز برای نشر این مطالب.
در خصوص نظر اول این پست باید عرض کنم کاش یاد می گرفتیم آنکه می پرسد همیشه باید تشنه پاسخ باشد و ممنون از پاسخ دهنده، اما متاسفانه در اینجا شاهد طلبکار بودن افراد شدیم !!!
خیلی خیــــــــلی عالی بود
مررررسی خسته نباشید
سلام.آیا ساب دامنه ها هم در رنکینگ گوگل تاثیر دارند؟
مثلا من پستهای وبسایت اصلی رو کاملا سئو شده درست کنم اما پستهای ساب دامنه رو کپی پیست بگذارم مشکلی در رنک سایت اصلی بوجود میاد؟
با سلام
بله
بله ه ه ه ه !!!!
عالی بود
ممنون
سایت بسیار زیبایی دارید
از آدم های که پشت کار دارند و تو کارشون جدی هستند خیلی خوشم میاد
عالی بود
ممنون از اخبار داغ و دسته اولتون
سلام
آیا شما مدیر سایت کلیپ دونی clip2ni.com هستید یا سابقه مدیریت این سایت رو دارید
با سلام.بله.اون سایت زمانی کامل در اختیار بنده بود
با سلام.مشکل برخی آدم ها این است که همیشه دوست دارند نیمه خالیه لیوان را ببینند (که اکثر مردم ایران اینگونه هستند و این باعث میشود همیشه درحال انتشار انرژی منفی به یکدیگر باشند)
پیشنهاد میکنم صدها پاسخ بنده به کاربران را ملاحظه فرموده و نظرات آن ها را نیر درمورد نحوه پاسخ دهی بنده مشاهده فرمایید و سپس اینگونه در چند پست سایت نظر دهید.بنده این که اگر سوالی که کسی می پرسد در مقاله قبلا به آن اشاره شده باشد را پاسخ نمی دهم و او را ارجاع می دهم دوباره به مقاله ، هدفی دارم.او قطعا ماقله را دقیق نخوانده و از ارجاع دوباره هم به پاسخ سوال خود می رسد و هم پاسخ سوالات دیگری که بعدها شاید رخ دهد را در ذهن تداعی می کند.موفق باشید
سلام و خسته نباشید
مطلب مفیدی بود خسته نباشید …