ضروری

فاکتورهای رنکینگ گوگل – قسمت چهارم : محتوای داغ

سئو سایت,سئو محتوا,محتوا داغ حتما در کانال تلگرام نیوسئو عضو شوید (در کانال محتوایی هست که در سایت نیست!)
لطفا به این مطلب رای دهید
[رای ها : 15 امتیاز : 4.4]

چند روز قبل سومین بخش از راهنمای جامع فاکتورهای رنکینگ گوگل را مورد بررسی قرار دادیم. در آن مبحث روی کیفیت محتوا و راهکارهایی که به شما کمک میکند گوگل را قانع کنید محتوایتان با ارزش است، تمرکز کردیم. امروز در ادامه روی بخش دیگری از محتوا یعنی تازگی و طراوت آن متمرکز میشویم.

محتوای داغ

اینکه صفحه وب شما چگونه منتشر شود سیگنالی از رنکینگ به شمار میرود. با این حال جستجوهای متنوع باعث میشود که طراوت و تازگی نیز لازم باشد. گوگل با جستجوی موارد زیر محتوا را از نظر تازگی بررسی میکند:

  • رویدادهای اخیر یا موضوعات داغ : هرچیزی که برای اولین بار در وب قرار گیرد و جستجوگران بخواهند سریعا به اطلاعات آن دست یابند. (مثلا حواشی که برای هنرمندان یا بازیکنان فوتبال رخ میدهد و یا اطلاع از الگوریتمهای جدید گوگل).
  • حوادثی که بصورت متناوب رخ میدهند : این ها مواردی هستند که بطور مکرر و در دوره های مشخص رخ میدهند مانند کنفرانس های سالانه یا انتخابات ریاست جمهوری. خیلی واضح است که شما در سال 96 به دنبال اخبار انتخابات ریاست جمهوری سال 96 هستید نه انتخابات سال 92!
  • به روز رسانی مکرر : این جستجوها برای یافتن اطلاعاتی هست که اغلب در حال تغییر هستند اما بطور منظم رخ نمیدهند. معمولا تغییرات دنیای فناوری یا محصولات در این دسته قرار میگیرند. بطور مثال ارائه مدل گوشی جدیدتر توسط کمپانی ها یا ارائه آپدیتی جدید از الگوریتم گوگل.

گوگل پس از این بررسی ها حوزه نفوذ خبر داغ را بررسی میکند که آیا نویسندگان و بلاگر ها همانند شبکه های اجتماعی، درگیر نوشتن در خصوص موضوع موردنظر شده اند یا خیر. بنابراین اگر مطالب خود را موافق فضای حاکم پیش ببرید یا بطور منظم آنها را بروز رسانی کنید، رتبه خود را ارتقا خواهید داد.

من به تازگی روی این موضوع که آیا محتوای داغ فاکتور رنکینگ هست یا نه بررسی دقیقی داشته ام که نتایج آن در ادامه به شما دوستان عزیز هدیه می کنم :

  1. داغ بودن با توجه به تاریخ آغاز به کار

یک صفحه وب می تواند بر اساس تاریخ انتشار، خبری داغ لقب گیرد که بالطبع هرچقدر از تاریخ انتشار آن بگذرد از ارزشش کاسته میشود.

  1. به روزرسانی مرتب محتوا

گوگل به محتوایی که به صورت مداوم و از راههای گوناگون آپدیت میشوند امتیاز میدهد نه به محتوای جدیدی که بدون تغییر هستند.

  1. تغییرات محتوای اصلی صفحه بسیار مهمتر از تغییر دیگر جاها می باشد.

تغییراتی که در بخش اصلی مقالات صورت میگیرد خیلی مهمتر از دیگر نواحی است مانند جاوااسکریپت، نظرات، نقشه و …

  1. محتوا اغلب بعد از چه مدت تغییر میکنند.

محتوایی که اغلب تغییر میکنند امتیاز متفاوتی از محتوایی دارند که فقط گاهی اوقات تغییر میکنند.

  1. ایجاد صفحه جدید

وبسایتها یا بلاگ هایی که صفحات جدید ایجاد میکنند امتیاز بروز بودن بیشتری از سایت هایی که گاهی اوقات مطلب منتشر میکنند، دریافت میکنند.

  1. نرخ رشد لینک جدید ممکن است معیاری از تازگی باشد.

اگر صفحه وبی دیده شود که تعداد زیادی لینک خارجی به او لینک داده اند ، میتواند از نظر گوگل به عنوان نشانه ای از داغ بودن آن صفحه برداشت شود.

  1. داغ شدن با استفاده از داغی دیگران!

لینک هایی که از سایت های بروز به سمت شما می آید باعث انتقال طراوت و تازگی به سایت شما می شود.

  1. فاکتورهای ترافیک و تعامل ممکن است سیگنالی از تازگی محتوا باشد

رفتارهای تعاملی استاندارد در نتایج SERP می تواند به عنوان شاخصی از طراوت و تازگی باشد (مانند کلیک زیاد و میزان زمان حضور در صفحه).

  1. تغییرات در anchor text هایی که به سایت شما مربوط میشوند باعث میشود که محتوای قدیمی تر بی ارزش شوند.

اگر وبسایت یا صفحه وب خود را بطور ناگهانی یا به تدریج تغییر دهید، نتیجه آن تغییر anchor text های موضوعات مختلفی است که به وبسایت شما اشاره میکنند (هرچند ناخوشایند است اما نتیجه تجربیات چندین ساله بنده است). در صورت رخ دادن این موضوع ممکن است گوگل به این نتیجه برسد که anchor text های قدیمی تر دیگر تازگی ندارند و در نتیجه ارزش لینک های مربوط به آنها را پایین بیاورد.

  1. هرطور که باشد بازهم دود از کنده بلند می شود!

نتایج جدید همیشه بهترین نیستند. گاهی موضوعات قدیمی تر که کمتر حالت خبری دارند از رتبه بالاتری برخوردار میشوند (بنا به دلایل دیگری که در مورد تعدادی از آن ها صحبت کرده ایم و در مورد تعدادی دیگر در ادامه این مجموعه صحبت خواهیم نمود).

  1. اخبار گوگل

میتوانید اطمینان حاصل کنید که گوگل تازگی محتوای شما را به رسمیت می شناسد و ممکن است فورا شما را به بالاترین نتایج جستجو در بخش خبری خود برساند (یا در اخبار جدید موبایلی) البته لازمه اینکار این است که سایتتان را با موفقیت در بخش خبری گوگل ثبت نام کنید.

برای راهنمایی بیشتر بخش خبری گوگل را مطالعه کنید.

قسمت بعدی سرفصل فاکتورهای رنکینگ گوگل :

فاکتورهای رنکینگ گوگل – قسمت پنجم : کپی کردن

قسمت های قبلی سرفصل فاکتورهای رنکینگ گوگل :

فاکتورهای رنکینگ گوگل – قسمت اول : فاکتور صفحه

فاکتورهای رنکینگ گوگل – قسمت دوم : کلمات کلیدی

فاکتورهای رنکینگ گوگل – قسمت سوم : کیفیت محتوا

 

11 نظر در مورد مقاله “ فاکتورهای رنکینگ گوگل – قسمت چهارم : محتوای داغ ” ثبت شده است
  1. احمد

    سلام. ما 2 ساله داریم سئو می کنیم ولی اعتمادمون از بین رفته . لطفا مارا راهنمایی کنید چطوری باید قرارداد سئو ببندیم. یک سایت سئو یکساله داره مارو بازی میدهfastseo.ir .. هنوز هیچ کاری هم نکرده… راهنمایی کنید


    • امیر قمصری

      درود

      شما در ابتدا باید با دقت شرکت همکارتون رو انتخاب می کردید
      سایت هایی که خودشون مدت کمی است در گوگل بالا امده اند یا هیچ رزومه قابل اتکایی ندارند نمی توانند مفید باشند


  2. سهیل خالقی زاده

    سلام
    ممنونم از مقاله خوب تون
    امیدوارم بتونم با نکاتی که گفتید محتوای داغ داغ واسه سایت ام بنویسم
    موفق باشید


  3. nikjoo

    اخبار انتخابات ریاست جمهوری 96 که از الان غوغا کرده. همه دنبال محتوای داغ و تازه اند


  4. رضا اتحادی

    واقعا محتوای داغ رو میشه تو نیوسئو پیدا کرد
    مورد دهم که گفتین جالب بود واسم


  5. سئو سایت مشهد

    سلام این نکته رو من عینا حس کردم وقتی لینک های خوب برای سایتم میگیرم.
    “لینک هایی که از سایت های بروز به سمت شما می آید باعث انتقال طراوت و تازگی به سایت شما می شود.”


  6. سرزمین سبز

    سلام آقای قمصری. لطفا در مورد راههای گوناگون آپدیت مطلب که در شماره 2 بیان کردید بیشتر توضیح دهید. متشکرم


  7. kian ghiassi

    روزی چن تا پست جدید تو سایت اضافه کنیم خوبه ؟


    • امیر قمصری

      درود
      بستگی به سایت شما دارد دوست عزیزم.از 3 تا هست تا 400 تا !


  8. اخوان فومنی،

    آیا گوگل داغی و تازگی واسه محتوای ویدئویی رو هم حساب میکنه یا فقط محتوای متنی ؟


    • امیر قمصری

      درود بر شما
      هر دو فاکتور هستند


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *