تبلیغات با ایمیل به دلیل ارزانی، سادگی و پوشش دهی مخاطبان بی شمار، مورد توجه کسب و کارهای کوچک و نوپا و نیز بزرگان و نامداران صنایع مختلف با وجود داشتن بودجه های تبلیغاتی گزاف، قرار دارد و همه آنها از این روش تبلیغاتی بهره می برند و آن را در اولویت قرار می دهند. اکنون به این موضوع پی بردید که ایمیل مارکتینگ چیست و چه کاربرد و اهمیتی دارد و اگر من بخواهم خودم را جای شما بگذارم تا همینجای این مقاله به آموزش ایمیل مارکتینگ علاقه مند شده ام.
اما باید به این موضوع توجه کنید که این روش نیز مانند بقیه روش ها دارای اصول و نکاتی است بسیار مهم و ضروری که بدون آموزش ایمیل مارکتینگ نمی توانید به آنها پی ببرید و به هدف و خواسته خود برسید. بنابراین اگر می خواهید این گنج عظیم بازاریابی اینترنتی را فرا بگیرید این مقاله را از دست ندهید و به نکات آن عمل کنید.
- هدف از نوشتن ایمیل را مشخص کنید.
مشخص کردن هدف مهمترین عامل موفقیت در هر کاری است. اگر هدف مشخصی نداشته باشید کمپین بازاریابی شما با شکست مواجه خواهد شد. هدف به شما نشان می دهد که چگونه باید محتوای خود را تولید کنید. همچنین گامهایی را که باید مرحله به مرحله انجام دهید را نیز روشن می کند. پس برای پیدا کردن هدف خود، خوب فکر کنید و عجله را کنار بگذارید.
- عنوان را شفاف،ساده و به دور از پیچیدگی بنویسید.
برای اینکه مخاطب به ایمیل شما توجه کند نیاز است خیلی ساده موضوع را بنویسید به طوری که باعث به وجود آمدن ابهام و گمراهی در مخاطب نشود. صراحت و شفافیت برای نوشتن موضوع مهمترین اصل است. همچنین باید موضوع بیشترین سازگاری را با متن داشته باشد. در واقع اگر عنوان صریح و مشخص نباشد مخاطب اصلا به محتوای ایمیل شما توجه نخواهد کرد و مستقیم آن را حذف خواهد.
- در انتخاب عنوان عجله نکنید.
عنوان مهمترین ابزار برای جلب نظر مخاطب جهت خواندن متن ایمیل است. پس برای نوشتن متن عنوان عجله نکنید. بعضی مواقع بهتر است ابتدا متن را بنویسید، سپس عنوان ایمیل را مشخص کنید.
- درباره مخاطب هدف خود اطلاعات جمع کنید.
درباره علایق، میزان تحصیلات، خصوصیات رفتاری، خصوصیات اجتماعی و مواردی از این دست اطلاعات جمع آوری کنید. این موارد کمک می کنند که با شناخت کافی و لازم در مورد مخاطبین هدف، بتوانید پیشنهاداتی بدهید که مورد علاقه آنها واقع شود و در نهایت در بازاریابی موفقتر باشید.
- تنها از لیست ایمیلی که خود تهیه کرده اید استفاده کنید.
این مورد بسیار مهم هست زیرا این عدم آگاهی صاحبان کسب و کار باعث شده است که بعضی شرکتها اقدام به فروش لیست ایمیل کنند. به سه دلیل مهم باید از لیستی که خود تهیه کرده اید، استفاده کنید.
- لیست خریداری شده امکان دارد مربوط به مخاطب هدف شما نباشد.
- ممکن است شما به لیستی ایمیل تبلیغاتی بفرستید که به منظور بازاریابی تهیه شده باشد.
- ممکن است لیستی که تهیه کرده اید فیک باشد و یا ایمیل های آن اسپمر باشند.
- خودتان متن را بنویسید.
نوشتن متن را به فرد دیگری واگذار نکنید و خودتان شخصا آن را بنویسید تامطمئن شوید تمام مواردی که می خواستید در آن رعایت شده است. علاوه بر آن همیشه در انتهای متن ایمیل، راههای ارتباطی مثل آدرس سایت، شماره تلفن و فکس را بنویسید تا مخاطب هم سوالاتی که دارد را بتواند مطرح کند و هم با کسب و کار شما و فعالیتی که انجام می دهید بیشتر آشنا شود.
- فقط ایمیلهای تبلیغاتی ننویسید.
ارسال ایمیل تبلیغاتی مخاطب شما را کلافه می کند پس آن را به حداقل برسانید و بیشتر ایمیل های خود را به موضوعات آموزشی، اطلاع رسانی و رخدادهای علمی در زمینه فعالیت خود اختصاص دهید.
- مخاطب خود را کلافه نکنید.
در اختیار گذاشتن ایمیل از طرف مخاطب به معنی بمباران کردن آن توسط شما نیست. حتما برای ارسال ایمیل برنامه ریزی کنید و در ساعت و زمان خاص اقدام به ارسال ایمیل کنید. به عنوان مثال صبح یک ایمیل خود را به نکات آموزشی اختصاص دهید و بعد از ظهر یک ایمیل تبلیغاتی بفرستید. طبق بررسی هایی که ما انجام دادیم شرکتهای خبره در زمینه بازاریابی در روز فقط یک ایمیل آن هم نه تبلیغاتی برای مخاطبان خود ارسال می کنند. برای اینکه مدیریت و برنامه ریزی بهتری در این زمینه داشته باشید می توانید از نرم افزار ایمیل مارکتینگ برای این منظور بهره ببرید.
- نگارش ایمیلتان به زبان رسمی نباشد.
برای اینکه مخاطب با شما احساس راحتی کند و بتواند با محتوایتان راحت تر ارتباط برقرار کند بهتر است به زبان غیر رسمی با آنها صحبت کنید. ایمیل ارسالی از طرف شرکتهای بزرگ بازاریابی اینترنتی بدون استثناء به زبان غیر رسمی نوشته می شوند. برای اطمینان می توانید ایمیلهایی که خود دریافت می کنید را بررسی کنید تا به این موضوع پی ببرید !!
شرکت های خبره بازاریابی حتی اگر لیست خود را به منظور تبلیغات تهیه کرده باشند باز هم از ارسال ایمیل تبلیغاتی خودداری می کنند و سعی می کنند از ایمیل مارکتینگ به عنوان مکمل سایر روشهای جذب مشتری استفاده کنند. به عنوان مثال اگر آنها دارای فعالیتی در زمینه سئو سایت هستند از طریق ایمیل مخاطبان خود را دعوت می کنند که مقالات و یا ویدئوهای آموزشی آنها را ببینند و پس از آنکه مخاطب خود را با اهمیت و ضرورت بهینه سازی آشنا کردند، آن زمان به مخاطب پیشنهاد می دهند که در صورت داشتن کسب و کار و فعالیت اینترنتی می توانند از خدمات شرکت در این زمینه بهره ببرند.
امیدواریم متوجه منظور ما شده باشید و اگر هنوز نتوانسته اید آن را درک کنید از شما عزیزان خواهش می کنیم که قسمت پایانی را چندین بار مطالعه کنید و سوالات خود را در این زمینه از ما بپرسید. نیوسئو مشتاق پاسخگویی به شما عزیزان همیشه همراه است.
بسیاااااااااااااااااااااااار عالی بود، خیلی هیجان زده شدم واقعا به کار آید همچین مقاله ییی حلالت
با سلام لطفا افرادی که با ایمیل تبلیغ میکنن یاد بگیرن که مردم دوست ندارن دروغ بشنون و یا بخونن
میدونید چطوری؟ اینطور که عنوان هیچ ربطی به متن نداره
واقعا ممنون که توضیح دادید آقای قمصری
لطفا ادامه بدید البته تخصصی تر و موردی تر. مثلا در مورد جمع آوری لیست ایمیل یا معرفی سایت های ارسال ایمیل گروهی و …
منتظر هستیم.
ممنون …
اگر این موارد استفاده بشه، میتونه تاثیر داشته باشه ولی بازم سخته
الان واقعا فکر نمیکنم کسی باشه که از تبلیغات ایمیلی استقبال کنه!
به قدری ذهنیت کاربران نسبت به اینا منفی هست که هرکار بکنن بازم تاثیر مثبتش کمه
البته این نظر منه
با تشکر
واقعا فکر نمی کردم که ایمیل مارکتینگ اینقدر نکته داشته باشه. من همیشه فکر می کردم که ایمیل مارکتینگ، فقط فرستادن ایمیل تبلیغاتی هست. به خاطر اینکه هر جا که عضو خبرنامه شدم غیر از تبلیغات، ایمیل دیگه ای نمی آمد. مقاله تون نکات زیادی رو به من یاد داد. ممنونم
وای که چقدر این شرکتها ایمیل تبلیغاتی برای من فرستادن دیگه داشتم دیوانه می شدم. به خاطر اینکه هر ساعت یک ایمیل برام می آمد، در نهایت مجبور شدم اکانت جی میلم رو ببندم و یکی دیگه باز کنم. کاش اول یاد بگیریم بعد شروع به انجام کاری بکنیم. ممنونم برای این مقاله
با سلام و احترام
از انتشار مقاله جذاب و مفید تون خیلی متشکرم .
نوشتار متن ایمیل اگر از زبان خودمان باشد و در نوشتار فقط تبلیغ نکنیم مشتریان بیشتری به دست می آوریم .
موفقیت در ایمیل مارکتینک نیازمند مطالعه و کسب اطلاع از روش های اصولی آن می باشد و در غیر این صورت هزینه های زیادی در پی دارد .
سپاسگزارم
از این نکته خیلی خوشم اومد : “مخاطب خود را کلافه نکنید”
از دست این ایمیل های تبلیغاتی که باکس ایمیل رو پر کرده کلافه ام.
مقاله تون عالی بود از مدیریت سایت ممنونم
چقدر این روزا ایمیل تبلیغاتی و اسپم زیاد شده. با این که از این نکات ایمیل مارکتینگ هم تو اینترنت هست بازم کو گوش شنوا
سلام من یه سایت فروشگاهی دارم و تبلیغات محصولات ام رو برا مشتریان ایمیل می کنم. مقاله تون حسابی به دردم خوردم. ممنونم