
نکات مهم سئو در سال 2016 و میزان اهمیت آن ها مواردی است که در این پست به آن خواهیم پرداخت.این نکات از بین ده ها نکته مهم انتخاب شده است و به قطع بر اساس تحلیل بنده در سال 2016 تاثیر بسزایی در نگاه گوگل به سایت ها خواهد داشت.
لطفا اگر حال و حوصله ندارید این مقاله رو نخوانید.برید یه آبی به صورتتتون بزنید و یک چای یا قهوه بخورید.وقتی سرشار از انرژی بودید ، بیاید و این مقاله رو بخونید.شاید این مقاله زندگی تجاری آینده شمارو تغییر بده …
اجازه بدید چون چند وقتیه باهاتون حرف نزدم! کمی کلی گویی کنم و بعد به نکات مهم بپردازیم.
قوانین تاثیرگذار در حوزه سئو سایت ، در سالیان اخیر همانند زلزله در حال جابجایی هستند. لذا کارشناسان در شرایط فعلی، پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت سئو و بالا بردن میزان سرمایه گذاری شما در زمینه محتوا در سال 2016 ارائه می دهند.
بازاریابان در حال بالا بردن سرمایه گذاری خود در زمینه محتوا هستند، اما برای تاثیرگذاری بهتر تغییرات، آنها بایستی زمان و تلاش لازم را برای آموختن قوانین جدید سئو نیز بگذارند. به گفته کارشناسان، دوران انتقال ترافیک به سایت به کمک headlineهای آماده و کلمات کلیدی مدت هاست که گذشته است، و استراتژی جدید سئو بر اساس حوزه پول ساز دیگری بنام تحلیل و تجربه نهادینه شده است.
بر اساس مطالعاتی که در آگوست 2015 توسط کمپانی Moz انجام شد (یک کمپانی مشاور در زمینه سئو در سیاتل)، مهمترین فاکتورها برای بالا بردن سئو در سال آینده (یعنی سال جاری) عبارت اند از: رابطه موبایلی مناسب که باعث بالا بردن رنک تا 88 درصد می شود، میزان داده استفاده شده مانند زمان دانلود (تا 67 درصد) و طراحی و قابلیت مطالعه تا 67 درصد می باشد. فاکتورهایی که در این مطالعه به عنوان عامل کاهش رنک سئو معرفی شده اند عبارت اند از: لینک های اجاره ای (کاهش تا 55 درصد) و تاثیرگذاری anchor text (کاهش تا 49 درصد).
بنابراین مطمئنا در سال های آینده باز هم خیل عظیمی از سایت های ایرانی مخصوصا سایت هایی که تبلیغات زیادی بر روی خود قرار داده اند جریمه خواهند شد …
و اما برویم سر اصل ماجرا ، در اینجا به شش نکته که توسط کارشناسان سئو جهانی برای بهبود سرمایه گذاری تبلیغی ارائه شده است و همچنین نتایج تحلیل شخصی بنده (امیر قمصری) می پردازیم:
- هدف، همه چیز است.
شما دیگر به کلمات کلیدی دقیق، برای بودن در نتایج جستجو نیاز ندارید، توسعه دهنده بخش مخاطبان Moz می گوید: “در قدیم، همه چیز در کسب کلیک بیشتر خلاصه می شد. امروزه موتورهای جستجو به میزان توجه مردم به سایت شما دقت می کنند: آیا آنها برمیگردند و روی نتایج دیگر کلیک میکنند؟ یا اصلا انها چیزی که دنبالش هستند را در سایت شما می یابند؟ امروز به رفتار بعد از کلیک توجه می شود. لذا نه تنها بایستی کلیک بدست بیاورید بلکه بایستی توجه جستجوگر را نیز جلب کنید”.
- کلمات کلیدی همه چیز و فصل الخطاب نیستند.
استقاده از کلمات کلیدی در تگ های head روز به روز کم اهمیت تر می شود، گوگل در درک محتوا بهتر شده است. این امر بدین معنی است که اگر شما مایل هستید برای عبارت “بهترین رستوران” رنک خوبی بدست آورید بایستی 3 یا 4 بار بگویید “بهترین رستوران”. همچنان مفید است که به عبارت بهترین رستوران توجه کنید اما مفهوم معناگرا به مراتب با اهمیت تر شده است. با این حساب شما می توانید در مورد تجربیات دلنشین صرف ناهار صحبت کنید که نتیجه آن توجه موتورهای جستجو به مطلب شماست . احساس می کنم خیلی خوب این مورد رو به شما دوستان عزیزم انتقال دادم.مخصوصا که از رستوران حرف زدم !!!
یکی از دوستان من گفت “در گذشته، ما بدنبال یافتن کلمات کلیدی در قالب کپی یا متا توصیف بودیم. اما امروزه این موارد بطور کامل حذف شده اند. با باهوشتر شدن موتورهای جستجو، آنها به دنبال یافتن کلماتی هستند که شما انتظار دارید در مقاله موجود باشند، که این کلمات نشاندهنده معتبر بودن مقاله در موضوع مورد نظر است. اگر مقاله ای در مورد ساعت اپل می نویسید، ممکن است از کلمات اپل، آیفون، اپلیکیشن و زمان استفاده کنید. لذا اگر در محتوای متن موجود باشند این پیغام را به موتورهای جستجو مخابره می کند که این مقاله، مقاله ای خیلی خوب است”.
75% از عبارت های جستجو بین 3 تا 5 کلمه است، بنابراین بایستی محتویات مربوط به تگ های h را با دقت بنویسید. موتورهای جستجو دریافتهاند که اگر مردم برای کلمه “بازار” جستجو انجام دهند، یا مشتقات آن با کلمات دیگر، به نتایج مورد نظر نمیرسند. برای دریافت نتایج مطلوب که بیشترین مطابقت را با سوال آنها دارد، آنها بایستی از عبارتی با 3 یا 4 کلمه استفاده کنند. به عنوان تولیدکنندگان محتوا، زمانی که به بهبود کیفیت فک می کنید، باید این موضوع را نیز مدنظر قرار دهید
نکته بالا فوق العاده با اهمیت بود مخصوصا جایی که گفته بودم تولیدکنندگان محتوا … . لطفا دقت کنید
- تمرکز روی تجربیات کاربر
به گفته لائوتس، “در حال حاضر گوگل هر سال 500 تغییر الگوریتمی اعمال می کند. هر تغییری در راستای اطمینان سازی در جهتی است که وقتی کسی در گوگل جستجویی انجام می دهد، اگر نتایج صحیح را در صفحات اولیه دریافت نمود، تجربه موفقی در زمینه جستجو داشته است. صحبت در مورد چگونگی فریب دادن گوگل، یاهو یا بینگ نیست بلکه بحث در مورد مطمئن شدن از این است که محتوای ما بهترین محتوای ممکن در اینترنت برای کلماتی است که به آنها اهمیت داده می شود.”
بنابراین، به گفته سئوکار Outspoken Media Inc “محتوای اصلی، مهمتر از همیشه بنظر می رسد. محتوای اصلی که تولید کرده اید (حالا میخواهد عکس یا ویدئو باشد) و کنار هم گذاشتن اینها در کنار یکدیگر که باعث شود کسی علاقه مند به خواندنش باشد، خیلی تاثیر بیشتری دارد.”
به نظر بنده(امیر قمصری) تقویمی در کنار خود داشته باشید و تمام علایق مشتریان خویش را در آن ثبت کنید.
براساس تحلیل بنده و بررسی نظرات سیار همکارانم در سراسر جهان ، این مهمترین کاری است که یک بازاریاب برای سئو در سال 2016 می تواند انجام دهد:
محتوای شما باید اورجینال و برای مشتریان هدفمند باشد. اگر محتوایتان کپی باشد، پاراگرافی از مقالات دیگر و یا سایت های دیگر بیاورید و به آنها اعتبار بدهید و توصیفی به آنها اضافه کنید، و در عین حال یکی دو پاراگراف از خودتان بنویسید، اینجا جایی است که من فکر میکنم بخشها بهم مربوط می شوند و شما کل محتوا را از آن خود کرده اید.
من به بچه های تیم تولید محتوا دفتر خودم زمانی که مجبورند مطلبی را کپی کنند، همواره تاکید می کنم که حتما در هر خط یک تغییر ایجاد کنند.حال اینکه شما چه الگویی مدنظر قرار خواهید داد ، با خودتان !!!
- اندازه مهم است.
مقالات طولانی تر (بین 1200 تا 1500 کلمه)، بطور میانگین اثرگذاری بهتری در جستجو دارند. مقالات طولانی تر، ترافیک بیشتری دریافت می کنند، لذا رنک سئو بهتری بدست می آورند (خصوصا در عبارت رقابتی). تغییراتی که گوگل اعمال کرده است و دلایلی که برای این تغییرات دارد، در جهت اطمینان یافتن از فرستادن ترافیک به سمت صفحاتی است که برای مردم مفید اند.
مقالات طولانی در جستجو ها نتایج بهتری دارند چرا که کلمات و تصاویر بیشتری برای بالا بردن رنک وجود دارد. یکی از فعالان سئو در شبکه های اجتماعی می گوید: “مردم در محیط های اجتماعی مقالات طولانی را بیشتر به اشتراک میگذارند و بیشتر به آنها لینک میدهند. مقالات کوتاهتر گاهی اوقات عملکرد خوبی دارند اما بطور میانگین مقالات طولانی نتایج بهتری به بار می آورند”.
- بهینه سازی برای موبایل
بیشتر مردم اخبار را در گوشی های هوشمندشان مطالعه می کنند، بنابراین مهم است که مطمئن شوید محتوای شما در گوشی قابل نمایش و جستجو است. درک ادموند طراح سئو و برنامه ریز شبکه های اجتماعی می گوید: ” مطمئن شوید گوگل می تواند محتوای شما را در اپلیکیشن موبایلی درک کند و بازاریابی اپلیکیشنی را با توجه به سئو انجام دهید که فرصتی مهم در بازار Business to business بشمار می رود.
- استفاده از تصاویر واحد
زمانی که عکسهای موجود در اینترنت برای محتوای شما سایز مناسبی ندارند، استفاده از تصاویر منحصربفرد بسیار با ارزش است. شپرد می گوید: “من مخالف استفاده از تصاویر قدیمی برای توضیح موضوع نیستم اما هرزمان که شما از تصاویر منحصر به خود استفاده میکنید باعث پیمودن صد قدم در ازای برداشتن یک قدم خواهد شد”.
تموم شد.
نکاتی در این مقاله برای شما لیست کرده و بدان اشاره کردم بخشی از نکات آسمان خراش امیر قمصری بود.در سال جاری (1394) تماس های زیادی داشتم که این نکات آسمان خراش که از آن در برخی از مقالات یاد کرده ام شامل چه مواردی هستند.قسمت شد در آخرین روزهای سال 1394 برخی از این نکات را در اختیار شما مردم پاک ایران زمینم قرار دهم …
دوستتان دارم و امیدوارم سال خوبی در پیش رو داشته باشید …
واقعا عالی بود ممنونم
چندتا سوال
در قسمت اخر (6) منظورتون اینه خودمون تصاویر جدید مرتبط با مطلب جدید بسازیم؟
{75% از عبارت های جستجو بین 3 تا 5 کلمه است، بنابراین بایستی محتویات مربوط به تگ های h را با دقت بنویسید. موتورهای جستجو دریافتهاند که اگر مردم برای کلمه “بازار” جستجو انجام دهند، یا مشتقات آن با کلمات دیگر، به نتایج مورد نظر نمیرسند. برای دریافت نتایج مطلوب که بیشترین مطابقت را با سوال آنها دارد، آنها بایستی از عبارتی با 3 یا 4 کلمه استفاده کنند. به عنوان تولیدکنندگان محتوا، زمانی که به بهبود کیفیت فک می کنید، باید این موضوع را نیز مدنظر قرار دهید}
این یعنی تگها بهتره بین سه و چهار کلمه باشند؟
یه سوال دیگه ……
گفتید کلمات کلیدی رو کلماتی انتخاب کنید که داخل متن باشند
اگر داخل متن نباشن این کلمات ولی با موضوع مرتبط باشند تاثیری نداره؟
خیر
با سلام و ضمن عرض تشکر بابت مطلب خیلی خیییلی مفیدتون. با آرزوی موفقیت برای شما
با عرض سلام و خسته نباشید.جناب قمصری آیا راهی برای کپی کردن مطالب سایت های بزرگ وجود داره؟ ذکر نام دامنه منبع بدون لینک کمکی میکند؟
با سلام
به هیچ وجه این ریسک را انجام ندهید
سلام.آقای قمصری یک سوال داشتم.
اگر من قصد داشته باشم در کلمه کلیدی و عنوان اصلی سایتم صفحه اول باشم (صفحه اصلی سایت در جست و جو ها اول باشه) اما پستی و یا برچسبی منتشر کرده باشم که همنام عنوان باشه و اون پست و یا برچسب ایندکس شده باشه آیا راهی وجود داره که اون پست یا برچسب رو بی ارزش کنیم و رو صفحه اصلی کار کنیم؟ باید پست و برچسب رو noindex کنیم؟
با سلام
بله
از گوگل حذفش کنید
مطلب بسیار مفیدی بود .
تشکر از سایت خوبتون
با این حال سایتهای بسیاری هستند که با کپی مطالب دیگران رتبه های اول گوگل رو تشکیل دادند.
درود بر شما جناب قمصری
جسارتا در بخش اول ( هدف ) نقل قولی کرده اید از توسعه دهنده بخش مخاطبان Moz و آورده اید که ” لذا نه تنها بایستی کلیک بدست بیاورید بلکه بایستی توجه جستجوگر را نیز جلب کنید ” !
آیا خود شما هم بر این باورید که بایستی توجه جستجوگر را جلب کرد تا توجه کاربر یا مشتری را ؟
من معتقدم جلب توجه کاربر , هدف اصلی ماست و نه جستجوگر ! جستجوگر ها صرفا یک وسیله برای رسیدن ما به اهدافمان از ایجاد وب سایتها و بهبود سایت در موتورهای جستجو هستند .
در بخش دوم نوشته اید ” اگر مقاله ای در مورد ساعت اپل می نویسید، ممکن است از کلمات اپل، آیفون، اپلیکیشن و زمان استفاده کنید. لذا اگر در محتوای متن موجود باشند این پیغام را به موتورهای جستجو مخابره می کند که این مقاله، مقاله ای خیلی خوب است. ”
مشکل بنده با بخشی از متن مقاله تحلیلی شماست !
در این متن بگونه ای سخن گفته اید که کاربر با خواندن آن به این نتیجه میرسد که برای بهبود و با کیفیت کردن مقاله خود بایستی از کلمات کلیدی در متن مقاله خود استفاده کند ! در صورتیکه به عقیده من برای نوشتن مقاله ای خیلی خوب و با کیفیت ,نیاز به دانستن و اطلاعات و تجربه کافی است ونه صرفا قرار دادن کلمان کلیدی در محتوای مقاله ! هر چند که موتورهای جستجو به کلمات کلیدی در محتوا اهمیت میدهند ولی این دلیل نمیشد که ما عمدا در بین محتوای مقاله ای که مینویسیم از کلمات کلیدی استفاده کنیم و هدفمان راضی نگه داشتن موتورهای جستجو باشد .
معتقدم باید بیشتر به کاربران وب سایتمان اهمیت بدهیم تا موتورهای جستجو !
این بخش از مقاله شما به گونه ای نوشته شده است که کاربر بعد از خواندن آن و در زمان نوشتن مقاله برای وب سایتش , سعی میکند کلمات کلیدی را عمدا در بین محتوای مقاله اش قرار دهد و همین امر باعث بیکیفیت شدن مقاله میشود و نه بقول شما مقاله ای خیلی خوب ( حتی از دید موتورهای جستجو ! )
سعی کردم فقط نظرمو بدم
ممنون از شما و مقالات بسیار بسیار مفیدتان
ارادت
مورد شماره 4 تعداد کلمات موجود برای یک مقاله بسیار مهم است . اما بعضی مواقع نتیجه معکوس میگیرید .
بر اساس تجربه شخصی خودم اگر محتوا طولانی باشد اما ……. تیتر / رنگی کردن نوشته های مهم / توضیح همراه با عکس/ روان و ساده نوشتن / سایز کلمات قابل خواندن باشد و … در مقاله ما نباشد کاربر حوصله خواندن را نخواهد داشت و در نگاه اول سریع از سایت خارج می شود . پس میشه گفت نه تنها تاثیر مثبت نگرفته ایم بلکه به خاطر سریع خارج شدن کاربر از سایت نتیجه منفی گرفته ایم .
به خاطر همین است بعضی از دوستان با اینکه فاکتورهای مهم سئو را رعایت میکنند اما همیشه شاکی هستند چرا نتیجه عکس را میگیرن .
بسیار عالی مطلب آموزنده ای بود
بسیار عالی
ممنون بابت این مطلب خوبتون.
سلام دوست عزیز ..مطالب ارزشمندی داری …وب خوبی داری …ایشالله موفق باشی …
تشکر
سلام عالی بود
تشکر
سلام
ببخشید من برای سئو ایمیل زدم
لطفا میشه جواب بدید ؟
با سلام
در همین بخش نظرات هم پاسخ داده می شود و در ایمیل هم اگر طولانی نباشد سریع پاسخ داده می شود
با سلام
عالی بود خیلی کمک من کرد
ایا امکانش هست سایت مارا از نظر سئو چک کنید
اگر بود ایمیلتونو در اختیار ما بذارید
ممنون.
جالب بود استفاده کردم مرسی
تشکر خیلی مفید بود
عالی بود
سلام آقای قمصری.در مورد آپدیت پست ها که همیشه می فرمایید کاره خوبی هست ، میخواستم بدونم تا چه حد تغییر و به چه شکل؟ آیا تغییرات جزئی باشه حدود 10 درصد یا تا 50 درصد هم میتونیم تغییر بدیم؟چگالی کلمه کلیدی تغییر کنه اهمیت داره؟
با سلام
تغییرات کم باشه اما تعداد دفعات زیاد باشه (مثلا هر شش ماه یک بار)
چگالی کلمه کلیدی اصلی اون صفحه را به هیچ وجه تغییر ندهید
پر کاربرد بود
سلام.url سایت من برای مطالب مختلف که انتشار میدم به این شکل هست.
https://mysite.com/1395/04/22/kalame kelidi
برای نوشتن مطلب و کار کردن روی اون میتونه جواب بده یا به این شکل باشه بهتره؟
https://mysite.com/kalame kelidi
چون سایت من وردپرس هست از اول به شکل اول مطالب منتشر شده.الان برای کار کردن به شکل دوم اگر تغییر بدم آیا مطالب قبلیم ارور ۴۰۴ نمیده و از ادامه به حالت دوم منتشر میشه؟
اگر مطلب رو از طریق برگه ها (به حالت اول) بنویسیم میتونه مثل نوشته ها رتبه بگیره یا فقط باید نوشته باشه؟
با سلام
نوع دوم بهتر است
بابت ارورها هم خودتان بعد از تغییر باید چک کنید
هیچ فرقی نداره برگه باشه یا نوشته
سپاس از تلاش شما
سلام خسته نباشید محتوای سایتتون عالیه
سلام آقای قمصری
من این پست تون رو چند بار برای خودم خوندم .
فک می کنم همه نکات حرفه ای سئو رو تو این مقاله مطرح کردید .
متشکرم
موفق باشید .
سلام نکته ای که در مورد تولید محتوا و توجه به کیفیت ان فرمودید بسایر عالی بود خصوصا این مورد که “استفاده از تصاویر منحصربفرد بسیار با ارزش است.” فک میکنم حتی اگر در پست های سایتمان نتوانستیم تغییراتی در متن بدهیم تغییر و استفاده از عکس های جدید اتفاق خوبی باشد. ممنون از شما
سلام
مرسی بابت مقاله واقعا جامع و کامل هست.
سلام جناب قمصری خسته نباشید
برای تولید محتوا در هر خبر چند خط باید نوشت؟
قبلا از یک سئوکار شنیده بودم که 7 خط کافیه ولی الان میگن 3 خط کافیه
برای جایگاه گرفتن در صفحه اول چند خط کفایت میکنه؟
با سلام
معیار اصلا تعداد خطوط محتوا نیست.
حداقل تعداد کلمه در هر پست باید 300 کلمه باشد.
برای ارتقاء رتبه پست های سایت و قرار گرفتن در صفحه اول باید محتوای خود را سئو کنید.
در سایت نیوسئو مقالات بسیار زیادی درباره تولید محتوای سئو وجود دارد.
پیشنهاد می کنم برای اطلاعات بیشتر این مقاله نیوسئو را حتما مطالعه کنید:
فاکتورهای رنکینگ گوگل – قسمت سوم : کیفیت محتوا
ممنون مطالبتون بی نظیرن و واقعا تو کارتون حرفه ای هستید.
امکانش هست سایت من رو یه نگا مختصر بنازید و ببینید محتوای مطالبی که تولید میکنم چطور هستش.
خودم روزانه بین 5 الی 10 خبر برای جایگاه گرفتن تولید میکنم
عمر سایت زیر 1 هفته هستش
اقای غمصری در مورد دسته بندی یه سوال دارم
من دو تا دسته بنام های حبوبات و عدس دارم. اگه عنوان من این باشه:
خرید حبوبات عدس در تهران
حالا باید این خبر رو تو هر دو دسته قرار بدم یا فقط حبوبات؟
درود بر شما
در هر دو باید قرار بدید
سلام اقای قمصری
بعضی از عناوینی که انتخاب میکنم برای تولید محتوا، موقع ساخت لینک کارکترها کم میاد یعنی لینک کامل نیست
مثلا عنوان من هست: خرید حبوبات عمده در تهران
لینک رو اینطور میسازه: خرید-حبوبات-عمده-تهرا
یا نصفه هستش یا کلمات ربط رو مثل در و به تو لینک نمینویسه
با توجه به اینکه کارکترای لینک وردپرس محدود هست و تنظیمات پیشفرض هستش چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم این سوالم رو هم جواب بدید
با سلام
عنوان شما بهینه نمیباشد.
می بایست در بخش پیوند یکتا، از معادل انگلیسی عنوان خود استفاده کنید.
تغییر تعداد کاراکترهای پیوند یکتا نیاز به کد نویسی در هسته وردپرس دارد.
تا به امروز از پیوند یکتا بصورت فارسی استفاده کردم از الان به بعد میتونم در پیوند یکتا معادل انگلیسی عنوان رو بنویسم و عناوین قبلی که نوشتم پیوند یکتاشون بصورت فارسی باقی بمونه؟
مشکلی پیش نمیاد یا اروری ثبت نمیشه از نظر گوگل؟
با سلام
– بله
– خیر
مثلا عنوان من این هست:
خرید عدس ساسکن کانادایی در ایران
چطور باید معادل سازی بشه؟
میشه راهنمایی بفرمایید.
buy-canadian-lentils-saskcan
اقای قمصری واقعا ممنونم از اینکه جوابمو میدید و وقت باارزشتون رو در اختیارم میزارید
چندتا سوال دیگه دارم تا اطلاعاتم تکمیل بشه. میدونم سوال زیاد پرسیدم چون حرفه ای تر از شما تو ایران پیدا نکردم. اینجا تنها جایی که تونستم جواب سوالامو بگیرم و اکثر مقالاتتون رو مطالعه کردم. بازم ازتون تشکر میکنم. خیلی از سایت های دیگه مثل همیار وردپرس اصلا جواب ادم رو نمیدن با اینکه ادعا میکنن تو همه چی قوی هستن.
1- من از افزونه یواست برای سئو استفاده میکنم. زمانی که پیوند یکتارو بصورت انگلیسی مینویسم یه پیغامی با این مضمون میده: کلیدواژهی کانونی در آدرس URL این برگه دیده نمی شود. اگر تصمیم به تغییرنام این URL گرفتهاید، مطمئن شوید که آدرس قدیمی را ارجاع 301 داده اید. این پیام هیچ مشکلی رو بوجود نمیاره؟ یعنی اگه لینک رو انگلیسی کنم هیچ مسئله ای نداره؟
2- عناوینی که من میسازم تقریبا شبیه به هم هستن، مثلا– خرید لپه اتیوپی در کرج – خرید لپه اتیوپی عمده در بازار – خرید اینترنتی لپه اتیوپی فله بصورت مستقیم. ( سوالم اینجاست که برای معادل سازی اینا به انگلیسی باید فقط کلمات کلیدیشون رو در نظر بگیریم و لینک ها شبیه به هم نشه ؟با توجه به اینکه عناوین شبیه به هم هستن البته من اینارو تو یه روز نمینویسم فقط مثال زدم)
3- تو انتخاب کلید واژه کانونی افرونه یواست، کلید واژه باید تک حرفی باشه یا میتونه دو تا سه حرفی هم باشه؟ ( من اکثرا سه حرفی و دو حرفی انتخاب میکنم)
4- زمانی که کلید واژه ها تکراری میشن اون هم بخاطر همون عناوینی که عرض کردم شبیه به هم هستن میگم، یه پیام میده که مقاله رو بنیاد محتوا کنید. اگه کلید واژه ها تکراری باشه مشکلی پیش میاد؟
امیدوار جواب این سوالام رو بدید چون دیگه هیچ سوالی نمونده که ازتون جواب نگرفته باشم.
هیچ سایتی جواب نمیدن خواهش میکنم جواب اینارم بدید ازتون ممنون میشم
درود بر شما
دوست عزیزم اگر هیچ سایتی جواب شما را نمی دهند دلیل دارند. این همه سوال و متن را که در قالب یک کامنت در یک بخش نامرتبط در سایت ارسال نمی کنند !!!
1- خیر. مشکلی ندارد
2- تا حد امکان عبارت کلیدی به صورت انگلیسی در لینک باشد و باقی url اصلا شبیه هم نباشد
3- کلید واژه کانونی در این افزونه کارایی خاصی برای سئو ندارد
4- بنیاد محتوا یعنی اینکه بهترین مقاله را در یک عبارت کلیدی خاص انتخاب کنید ربطی به تکراری بودن کلید واژه ها ندارد.
پیروز باشید
بله متوجه هستم ولی من سوالاتم رو در پست های مزتبط و انجمن های سایت های وردپرسی سوال کردم هیچ پاسخی ندادند
دلیل سوالم در این پس این بود که چند تا سوال همینجا پرسیدم شما زحمت کشیدید پاسخ دادید، ترجیح دادم سوال بعدی رو همینجا بپرسم
ممنون از پاسختون
ممون بابت مطلب خوبنون
گوگل برای تصاویر کپی هم جریمه میکنه یا اصلا متوجه نمیشه؟
درود بر شما
فرض شما از گوگل چیه؟
تمامی عکسا به صورت دقیق پردازش میشوند و کاملا هم گوگل به عکس های کپی حساس است.