
بهتر اینگونه پرسشمان را مطرح کنیم که آیا گوگل سایت های با قانون حفظ حریم شخصی را بیشتر از سایت های بدون این قانون ترجیح می دهد و به آنها پوئنی برای بهبود رنک می دهد؟
من زیاد مطمئن نیستم که این کار باعث سئو سایت شود ولی با اینحال، برای اطمینان از فعالیت قانونی سایتتان در بیشتر کشور ها، قانون حریم شخصی چیزی است که به آن نیاز دارید. همچنین این موضوع چیزی است که بازدیدکنندگان قبل از وارد کردن اطلاعاتشان بدنبال آن می گردند مضاف بر اینکه شما نیز اگر می خواهید تحت هر شرایطی در سایتتان تبلیغات بگذارید به چنین قانونی نیاز دارید.
بنابراین با اینکه من مطمئن نیستم که این مورد در امر سئو فایده ای دارد یا نه، قانونی در زمینه حریم شخصی چیزی است که سایت شما قطعا بایستی داشته باشد.
شاید شما هم مثلا اکثر شاگردانم بپرسید پس چرا سایت های ایرانی از قانون حریم شخصی اصلا استفاده نمی کنند ؟
و جواب بنده : اولا متاسفانه دوستان ایرانی ما زیاد بند این حرف ها نیستند ، پنجما ! فکر نمی کنم قانون خاص و مشخصی برای همه سایت های ایرانی وجود داشته باشد.
این مقاله در سایت های زیر منتشر شده است :
سلام متشکرم
moteasefane hamin adam paybandi va nabood ghanoon baes mishe afrad b site ha etemad nakoonan va etelateshoon dar ekhtiar gharar nadahand
با نظر شما موافقم که در ایران خلع قانونی وجود داره و به این موضوع اهمیت نمی دهند. اما خب باز هم من اعتقاد دارم که خود وب سایت می تونه قانون حریم خصوصی رو تا حدودی برای خودش تدوین کنه و تو سایت پیاده بکنه. الآن خوشبختانه داریم به سمتی میریم که اکثر افراد اکثر نیازهاشون رو از طریق اینترنت تامین می کنند و دیر یا زود بلاخره سایتهای خدماتی و فروشگاهی باید قانون حریم خصوصی رو رعایت کنند.
متشکرم از مقاله مفیدتون