موضوع مورد بحث ما بررسی یک نکته اساسی در سئو سایت های چند زبانه است که قطعا می تواند برای شما کاربردی باشد.
محتوای سایت های چند زبانه باید چگونه باشد؟
اگر صاحب یک وبسایت با شرایطی که در ادامه می گویم باشید می توانید این فیلم آموزش سئو را بفرستید برای طراح سایتتان تا بتواند مواردی را که می گویم حتما و حتما اعمال کند. ما قصد داریم در مورد محتوای سایت های چند زبانه صحبت کنیم و گوگل یک مساله ای را خیلی تاکید کرده است، حالا که یک سایت چند زبانه می باشد؛ برای رنج ip های مختلف خودشان نمایش داده شوند، یعنی مثلا اگر وبسایت نیوسئو یک نسخه فارسی دارد یک نسخه انگلیسی و یک نسخه عربی، برای ip های فارسی فقط محتوای فارسی نشان بدهیم به صورت اتوماتیک و برای ip های انگلیسی و عربی هم به همین شکل. افرادی که از کشورهای انگلیسی زبان وارد می شوند، نباید محتوای فارسی ببینند و بعد انتخاب کنند که چه زبانی هستند.
آیا برای گوگل مهم است که محتوای سایت های چند زبانه چگونه باشد؟
من تا الان در مورد مخاطبین شما صحبت کردم. همیشه گفتیم و شما دوست عزیز هم حتما می دانید که گوگل به شدت و بارها اصرار کرده است، شما برای کاربر محتوا بسازید باقی آن با من، لازم نیست برای من بسازید و اینجا هم دقیقا مساله همین است. شما دوست عزیز وقتی این کار را انجام می دهید، باید یک چیز در ذهنتان باشد که خزنده های گوگل زمانیکه وارد سایت دو زبانه یا چند زبانه شما می شوند و قصد دارند سایت شما را بررسی کنند در همان نتایج شما را بالاتر قرار می دهند، چون شما محتوای اضافه تر را به خورد گوگل نمی دهید.
این موردی که گفتم اگر سایت چند زبانه داشته باشید، مطمئنم 99 درصد انجام نمی دهید. چون تعداد وبسایت هایی که با این شرایط به ما مراجعه کردند، برای بهینه سازی سورس زیاد بوده و من حتی یک بار هم ندیدم که یک نفر این استراتژی را پیاده سازی کرده باشد، در حالیکه استراتژی فوق العاده ای هست و تاثیر بسیار بسیار زیادی دارد. امیدوارم که متوجه داستان این کلیپ شده باشید و اگر سخت بود سوال بپرسید و من در خدمت شما هستم.
سلام
آیا استفاده از افزونه wpml برای چند زبانه کردن سایت کار درستی هست؟
و در صورت استفاده کردن از این افزونه آیا لازمه برای این استراتژی، تگ hreflang بصورت جداگانه و دستی استفاده بشه؟
درود
مشکلی ندارد
بله. برای سئو بهتر است این کار را انجام دهید