آموزش ریدایرکت در وردپرس

آموزش ریدایرکت در رنک مث,آموزش ریدایرکت در وردپرس,ریدایرکت آدرس در وردپرس

در زمان راه اندازی یک وب سایت تا رسیدن به نتیجه دلخواه تغییرات زیادی را در آن ایجاد خواهیم کرد. گاها نیازمند این خواهید بود که برخی صفحات خاص از وب سایت را به صفحه هدف دیگری انتقال دهید و یا حتی یک دامنه را به دامنه دیگری انتقال دهیم تا کاربران هدف در آدرس جدید به محتوای مورد نظر خود دست پیدا کنند. این کار در دنیای سئو به ریدایرکت معروف است. احتمالاً دوست داشته باشید با نحوه ریدایرکت در سئو آشنایی پیدا کنید. ما در این بخش قصد داریم شما را با انواع روش های ریدایرکت در وردپرس آشنا کنیم تا بتوانید این کار را در سریع ترین زمان انجام دهید.

منظور از ریدایرکت در وردپرس چیست؟

در دنیای واقعی گاها برای خرید لباس و یا موارد بسیاری به یک فروشگاه مراجعه می کنیم و گاها بر سردر آن یک تابلو نصب می شود که این فروشگاه به آدرس دیگری که آنجا ذکر شده، انتقال یافته است؛ در دنیای وب هم گاها نیازمند این کار هستید که صفحات خاصی از وب سایت خود را که دارای ترافیک خوبی هستند، به آدرس های جدیدی انتقال دهید. به این کار ریدایرکت می گویند. بنابراین ریدایرکت یعنی انتقال هوشمندانه و خودکار کاربران یک URL به آدرسی دیگر که محتوای مورد نظر کاربر در آنجا به بهترین شکل ممکن بهینه شده است.

حالا ریدایرکت در وردپرس به عنوان یکی از پرتقاضاترین موضوعات کاربران، عنوان اصلی مقاله ماست و ما عملیات ریدایرکت را در این CMS به طور کامل بررسی می کنیم.

چه زمانی باید از ریدایرکت استفاده کنیم؟

احتمالاً این سوال برای شما پیش آید که چه زمانی از ریدایرکت در یک سایت استفاده می شود. در جواب باید گفت که چند دلیل برای انجام این کار وجود دارد:

  1. اولین دلیل این است که شاید گاهی بنا به دلایلی مجبور به تغییر دامنه سایت خود باشید. در چنین شرایطی نمی خواهید که رتبه و جایگاه قبلی سایت نادیده گرفته شود؛ بنابراین ریدایرکت بهترین گزینه ممکن برای انتقال این ترافیک به وب سایت جدید خواهد بود.
  2. همچنین در زمان هایی که مجبور به حذف یک صفحه در سایت خود هستید، با ریدایرکت کردن آن به یک صفحه جدید کاربران را به صفحه موردنظر آنها بدون کوچک ترین ایرادی هدایت می کنید.
  3. گاهی برای یک کلمه کلیدی چند صفحه در سایت به صورت اشتباه به وجود می آید. در چنین شرایطی باید تمامی صفحات تکراری را به بهترین گزینه ممکن ریدایرکت کرد.

موارد بالا برخی از دلایلی هستند که باید از ریدایرکت در سایت استفاده کرد.

روش های ریدایرکت در وردپرس کدامند؟

در این بخش می خواهیم به طور اختصاصی به وردپرس بپردازیم. بنابراین بهترین روش های ریدایرکت در وردپرس را نام می بریم و توضیحات کاملی درباره هر کدام خواهیم داد.

1. ریدایرکت در وردپرس با یوآست سئو

انجام ریدایرکت با یوآست سئو در وردپرس کار چندان سختی نیست. در ابتدا باید Yoast SEO Premium را بر روی وردپرس نصب کرده باشید. این افزونه به طور هوشمندانه بسیاری از کارهای لازم برای بهبود سئو وب سایتتان را مانند ریدایرکت انجام خواهد داد.

بطور مثال وقتی یک محتوایی را برای اولین بار در وردپرس منتشر می کنید، در بخش نامک برای آن یک آدرس تعیین می کنید که گوگل محتوا را با آن URL می شناسد. اگر چنانچه بعد از مدتی بخواهید نامک یا URL آن صفحه را تغییر دهید. مشکلی که پیش می آید این است که آدرس قبلی در موتورهای جستجو ایندکس شده است و کاربران با جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با آن محتوا با url همان صفحه قدیمی مواجه می شوند که در صورت کلیک بر روی آن با خطای 404 مواجه خواهند شد. بروز این خطا به رتبه ها و سئو سایت شما لطمه خواهد زد. بنابراین بهترین کار این است که url قدیمی به url جدید ریدایرکت شود.

در افرونه یوآست سئو ریدایرکت به صورت خودکار صورت می گیرد. به این صورت که در زمان تغییر url یک صفحه مطابق تصویر مشاهده خواهید کرد که یوآست به طور خودکار آدرس قدیمی محتوا را به آدرس جدید ریدایرکت کرده است.

در چنین مواردی نیاز به کار خاصی نیست و همه چیز به طور طبیعی انجام شده است. اما اگر چنانچه اینکار صورت نگرفت و می خواهید خودتان این عملیات را انجام دهید، باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. وارد پنل پیشخوان وردپرس سایت خود شوید
  2. در منوی سمت راست وارد تب سئو یا Yoast seo شوید
  3. بر روی گزینه تغییر مسیر یا redirect کلیک کنید
  4. ابتدا نوع ریدایرکت خود را انتخاب نمایید که در جلوی هر ریدایرکت توضیحات مختصری داده شده است.
  5. فرض کنیم می خواهید برای همیشه آن صفحه را انتقال دهید، در چنین شرایطی بهترین کار انتخاب ریدایرکت 301 است.
  6. بعد از انتخاب نوع ریدایرکت آدرس قدیمی صفحه را وارد کرده و در تب پایین تر آدرس جدید را وارد می کنید.
  7. سپس بر روی گزینه افزودن ارجاع دهنده کلیک می کنید.
  8. در زیر آن باید این ریدایرکت اضافه شود.

با انجام مراحل بالا، ریدایرکت در وردپرس به طور کامل برای آدرس مدنظرتان، انجام می شود و کاربرانی که در گوگل بر روی آدرس قدیمی کلیک کنند، به آدرس جدید انتقال داده خواهند شد.

2. آموزش ریدایرکت در رنک مث

یکی دیگر از راه های انجام ریدایرکت با وردپرس استفاده از افزونه رنک مث هست. در ادامه نکاتی را به عنوان آموزش ریدایرکت در رنک مث به شما شرح می دهیم:

1) برای انجام ریدایرکت با این افزونه در قدم اول آن را در وردپرس خود نصب نمایید.

2) بعد از نصب در منوی سمت راست در بین گزینه های پیش رو افزونه با عنوان Rank math SEO دیده می شود.

3) برای انجام ریدایرکت با این افزونه در قدم اول بر روی آن کلیک کنید و مطابق تصویر وارد بخش تغییر مسیرها یا همان redirect شوید.

آموزش ریدایرکت در رنک مث,آموزش ریدایرکت در وردپرس,ریدایرکت آدرس در وردپرس

4) همانطور که در تصویر زیر می بینید، بر روی گزینه افزودن جدید کلیک کنید.

ریدایرکت در وردپرس,ریدایرکت صفحات سایت وردپرسی,ریدایرکت یک برگه در وردپرس

5) با کلیک بر روی این گزینه با صفحه روبرو مواجه خواهید شد که تقریباً واضح است که چطور باید عمل ریدایرکت را انجام دهید. مطابق تصویر در بخش url مبدا آدرس قدیمی صفحه موردنظر خود را وارد می کنید و در بخش url مقصد، آدرس جدید را وارد می کنید.

مشکل ریدایرکت در وردپرس

6) در مرحله بعدی نوع ریدایرکت را انتخاب می کنید که دائمی یا موقت و یا موارد دیگر را می توانید در نظر داشته باشید. در این افزونه یک گزینه به نام دسته بندی ریدایرکت هم وجود دارد که می توانید ریدایرکت های خود را در دسته بندی های مختلف قرار دهید.

7) با انجام مواردی که در بالا به آنها اشاره کردیم گزینه فعال سازی به رنگ آبی نمایش داده خواهد شد و در انتهای صفحه گزینه افزودن تغییر مسیر را مشاهده خواهید کرد که با کلیک بر روی آن صفحه مورد نظر شما به url جدید ریدایرکت خواهد شد.

با انجام مراحل بالا به راحتی با افزونه رنک مث کار ریدایرکت در وردپرس را انجام خواهد شد.

نکته دیگری که در این بخش وجود دارد این است که با رنک مث حتی می توانید برای انجام ریدایرکت یک تاریخ و یا محدوده زمانی مشخصی را هم در نظر بگیرید که در آن بازه فقط این تغییرات در سایت اعمال شوند.

3. ریدایرکت دستی

تا اینجای کار با نکات آموزش ریدایرکت در رنک مث و ریدایرکت در وردپرس با یوآست سئو، انجام این فرآیند را با ابزار، به خوبی یاد گرفتید. اگر چنانچه تمایلی به نصب افزونه هایی که در بالا معرفی کردیم نداشتید، کار ریدایرکت در وردپرس را باید به صورت دستی انجام دهید. انجام این کار به افرادی که به کدنویسی آشنایی کاملی دارند، توصیه می شود.

برای انجام ریدایرکت به صورت دستی در ابتدا به وسیله FTP Client به سایت خود وصل شده و مطابق تصویر زیر کد مربوط به ریدایرکت را در پایان فایل htaccess. اضافه کنید.

آموزش ریدایرکت در رنک مث,آموزش ریدایرکت در وردپرس,ریدایرکت آدرس در وردپرس

تنها ایرادی که به ریدایرکت دستی، می توان گرفت این است که کوچک ترین اشتباهی در این روش ممکن است، کار ریدایرکت را با خطای 500 مواجه کند. بنابراین حتماً با اطلاعات و مهارت دقیق این کار را انجام دهد.

انواع مشکل ریدایرکت در وردپرس

در زمان انجام ریدایرکت در وردپرس ممکن است با مشکلاتی هم مواجه شوید و عمل شما با موفقیت صورت نگیرد. در ادامه قصد داریم مشکل ریدایرکت در وردپرس را بررسی کنیم. از شایع ترین مشکلات ریدایرکت در وردپرس می توان به مواردی مانند ریدایرکت شدن سایت به یک سایت خارجی نامربوط اشاره کرد که دلیل این کار می تواند هک شدن وب سایت یا نصب افزونه های ناشناخته و حتی دستکاری در دیتابیس سایت اشاره کرد.

مشکل دیگری که امکان دارد با آن مواجه شوید به خطاهای redirection در وردپرس مشهور است. این مورد هم ممکن است به دلیل کش مرورگر، کوکی های سایت و یا نصب افزونه های مخرب بر روی سایت رخ دهد. در زمان بروز این خطاها باید در سریع ترین زمان مشکل پیش آمده را شناسایی و راه های برطرف کردن آن را بلد باشید.

نتیجه گیری

در این بخش سعی کردیم شما را با انواع روش های ریدایرکت در وردپرس آشنا کنیم. فراموش نکنید که انجام عمل ریدایرکت جزو مواردی خواهد بود که خواه ناخواه در وردپرس با ان روبرو خواهید شد. اگر بتوانید صفحات موردنظر را به درستی ریدایرکت نمایید، هم به سئو سایت خود کمک کرده اید و هم ترافیک سایت خودتان را در بهترین حالت نگه خواهید داشت. در وردپرس به وسیله افزونه هایی مانند یوآست و یا رنک مث به راحتی می توانید عمل ریدایرکت را انجام دهید. که به طور کامل در این مقاله توضیح داده شدند. امیدواریم مطالبی که در این بخش ذکر کردیم بتوانند به شما در انجام موفقیت آمیز ریدایرکت در وردپرس کمک کنند. لطفاً نظرات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.

1 نظر در مورد مقاله “ آموزش ریدایرکت در وردپرس ” ثبت شده است
  1. محدثه هاشمی

    خیلی خوب و کمک کننده بود ازتون ممنونم


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام شما بلافاصله پس از ثبت برای مدیران سایت ارسال می شود