20تا از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری

بهترین مشاغل فریلنسری در ایران,بهترین مهارت های فریلنسری,پردرآمدترین مشاغل فریلنسری

این روزها تقریبا همه ما کلمه فریلنسری را زیاد می شنویم و می بینیم که افراد زیادی در فضای مجازی و رسانه ها درباره آن صحبت می کنند. ویژگی های منحصر به فردی که مشاغل فریلنسری دارند، هر فردی را مشتاق می کند تا به سمت این نوع مشاغل بروند. به همین جهت در این مقاله قصد داریم پردرآمدترین مشاغل فریلنسری را برای شما شرح دهیم.

هر شخصی با داشتن حداقل مهارت ها می تواند به صورت دورکاری کسب درآمد کند و به فعالیت های مختلفی مشغول شود. اگر شما هم دوست دارید به عنوان یک فریلنسر درآمد خوبی داشته باشید، حتما تا انتهای این مقاله، همراه ما باشید.

فریلنسر کیست؟

فریلنسر به افرادی گفته می شود که اصطلاحا خود-اشتغال بوده و به صورت یک شرکت مستقل کار می کنند. این افراد توسط یک کارفرمای خاص استخدام نمی شوند، بلکه می توانند مطابق با برنامه زمانی خود به صورت پروژه ای با چندین شرکت همکاری کنند.

در واقع شغل های فریلنسری در دوران شیوع کرونا بیشتر در بین مردم شناخته شده و رواج پیدا کرد. ساعت کاری منعطف و امکان اشتغال در چندین شرکت به طور همزمان، فریلنسری را به یک نوع شغل محبوب برای افراد تبدیل کرده و روز به روز تعداد متقاضیان آن نیز افزوده می شود.

لیست کامل مشاغل پردرآمد فریلنسری

اگر شما هم علاقه دارید در یکی از زمینه های فریلنسری مشغول به کار شوید، لیست زیر می تواند به شما کمک کند. با نگاهی به پردرآمدترین مشاغل فریلنسری که در زیر فهرست شده است، می توانید بر اساس علایق، مهارت ها و تجربه خود تصمیم بگیرید که می خواهید چه کاری را انتخاب کنید.

در نظر داشته باشید که موارد زیر جز بهترین مشاغل فریلنسری در ایران نیز انتخاب شده اند.

1- طراح وب سایت

طراحی سایت یکی از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری محسوب می شود که با گذراندن دوره های آموزشی می توان در آن تخصص پیدا کرد. طراح سایت وظیفه دارد بنابر خواسته کارفرما اقدام به نوشتن کدهای راه اندازی سایت، توسعه وب، رفع ایرادات فنی سایت و اموری از این قبیل کند. وب سایت ها با زبان های مختلفی ایجاد می شوند و هر یک مزایا و معایب خود را دارند.

یک طراح سایت باید اطلاعات جامعی در خصوص زبان های برنامه نویسی رایج داشته باشد تا بتواند به بهترین نحو مشتریان را راهنمایی کند.

به طور کلی طراح سایت باید بتواند بر اساس نیازها و خواسته های مشتری، یک سایت مناسب را برای وی ایجاد کرده و قابلیت های مختلفی مثل امکان بارگزاری متن، صوت، تصویر، فایل و… را روی آن ایجاد کند. طراحی سایت در مراتب حرفه ای تر چیزی بیشتر از راه اندازی سایت را شامل می شود. با این حال فریلنسر طراح وب سایت می تواند بسته به برنامه زمانی خود به طور همزمان چند پروژه مختلف را پیش ببرد.

بهترین مشاغل فریلنسری در ایران,بهترین مهارت های فریلنسری,پردرآمدترین مشاغل فریلنسری

برخی از عناوین شغلی طراحی وب سایت عبارت اند از:

  1. طراح سایت وردپرس
  2. برنامه نویس فرانت اند (Front-end)
  3. برنامه نویس بک اند (Back-end)
  4. طراح قالب وردپرس
  5. افزونه نویس وردپرس
  6. پشتیبانی وردپرس
  7. طراحی UI و UX

2- برنامه نویس

بسیاری از شرکت ها و کسب و کارها برای ارتباط ساده تر با مشتریان خود و ارائه خدمات بهتر اقدام به ساخت اپلیکیشن و سامانه های حرفه ای در وب سایت می کنند. این اپلیکیشن ها و سامانه ها توسط برنامه نویس فریلنسر طراحی و ایجاد می شوند.

برنامه نویس می تواند انواع مختلفی از نرم افزارهای دسکتاپ یا اندروید را مطابق با خواسته های کارفرما طراحی کند. این شغل فریلنسری جز بهترین مشاغل فریلنسری در ایران است و بسیار کاربردی و پول ساز به شمار می رود.

برخی از عناوین شغلی برنامه نویسی عبارت اند از:

  1. برنامه نویس اپلیکیشن اندروید
  2. برنامه نویس اپ PC
  3. کارشناس تست نرم افزار
  4. پشیتبان نرم افزار
  5. کارشناس اوراکل
  6. برنامه نویس و توسعه دهنده .NET
  7. برنامه نویس PHP
  8. اسکرام مستر
  9. برنامه نویس و توسعه دهنده جاوا اسکریپت
  10. برنامه نویس Front-End
  11. برنامه نویس بک اند (Back-end)
  12. برنامه نویس فرانت اند ReactJs
  13. برنامه نویس یونیتی
  14. طراح رابط کاربری UI و UX

3- بلاگر

یکی دیگر از انواع شناخته شده شغل های فریلنسری، بلاگری است. یک بلاگر می تواند با خلاقیت خود به تولید محتوا در موضوعات مختلفی مثل ورزش، سبک زندگی، طنز، آموزش و… بپردازد.

لازمه موفقیت در حرفه بلاگری آشنایی به فنون جذب مخاطب، داشتن ایده های نو و دست اول و برخورداری از مهارت کافی برای ویرایش عکس ها و فیلم ها است.

فرد بلاگر با جذب تبلیغات، فروش دوره های آموزشی و معرفی محصولات مختلف درآمد کسب می کند.

برخی از عناوین شغلی بلاگی عبارت اند از:

  1. بلاگر غذا
  2. بلاگر معرفی خودرو
  3. بلاگر سبک زندگی
  4. بلاگر ارز دیجیتال
  5. بلاگر سفر
  6. بلاگر تکنولوژی
  7. بلاگر کسب و کار
  8. بلاگر دیجیتال مارکتینگ
  9. بلاگر طنز
  10. بلاگر مد و فشن

یک بلاگر با ایده ها و عناوین شغلی بالا، می تواند به روش های مختلی مانند تبلیغات و همکاری در فروش، به درآمد برسد. به همین جهت جز پردرآمدترین مشاغل فریلنسری محسوب می شود.

شغل های فریلنسری,مشاغل فریلنسری,مهارت های فریلنسری

4- گرافیست

در حال حاضر اشخاص و مشاغل بسیاری با هدف های مختلفی نیازمند محتوای بصری هستند که به صورت اختصاصی برای برند آن ها طراحی شده باشد. تولید محتوای بصری برای اینگونه شغل ها توسط فرد گرافیست یا طراح گرافیک انجام می گیرد.

از جمله وظایف گرافیست می توان به طراحی بروشور، ساخت لوگو، تصویرسازی، تبلیغات تصویری، خلق کاراکتر و… اشاره کرد. تقاضای روزافزون شرکت ها باعث شده است شغل طراحی گرافیک به یک بازار رقابتی و پرتکاپو تبدیل شود.

برخی از عناوین شغلی گرافیست عبارت اند از:

  1. طراح محتواهای اینستاگرامی
  2. طراح بنر وب سایت
  3. طراح قالب وب سایت
  4. تدوین ویدیو
  5. ساخت تیرز
  6. ساخت لوگو
  7. ساخت انواع تبلیغات

یک گرافیست با دانش کار با ابزار و نرم افزارهای معروف طراحی مانند فتوشاپ می تواند از حرفه های بالا، درآمد کسب کند. گرافیست جز بهترین مشاغل فریلنسری در ایران است که افراد این حوزه چیزی حدود 30 تا 100 میلیون در ماه، درآمد دارند.

5- متخصص شبکه های اجتماعی

فعالیت در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی امروزه برای هر کسب و کاری حیاتی محسوب می شود؛ اما به دلیل حجم زیادی از فعالان فضای مجازی، بسیاری از افراد برای دیده شدن کسب و کار خود نیاز به راهنما دارند تا راه های جذب مخاطب را به آن ها بیاموزد.

از همین رو به عنوان یکی دیگر از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری در ایران باید به متخصص شبکه های اجتماعی اشاره کرد. این اشخاص علاوه بر تولید محتوای منظم برای صفحات اجتماعی شما، با مشتریان به تعامل پرداخته و می توانند صفحه مجازی شما را توسعه دهند.

برخی از عناوین شغلی متخصص شبکه های اجتماعی عبارت اند از:

  1. ادمین اینستاگرام
  2. ادمین تعامل در اینستاگرام
  3. مدیر پیج اینستاگرام
  4. کارشناس پیج اینستاگرام
  5. کارشناس تلگرام
  6. ادمین تلگرام
  7. ادمین توییتر
  8. کارشناس افزایش فالوور اینستاگرام
  9. کارشناس افزایش کامنت و لایک اینستاگرام

6- کپی رایتر

کپی رایتینگ یکی از مشاغل تخصصی در حوزه فروش محصولات و جذب مشتری است که گاهی با بازاریابی اشتباه گرفته می شود. فرد کپی رایتر با نوشتن شعارهای تبلیغاتی یا تولید محتوای متنی جذاب، می تواند افراد بیشتری را برای خرید از فروشگاه  آنلاین شما ترغیب کند.

در واقع وظیفه اصلی کپی رایتر تولید مطالب کاربرپسند برای معرفی یک محصول و بیان ویژگی های آن است.

برخی از عناوین شغلی کپی رایتر عبارت اند از:

  1. نویسنده بلاگ
  2. نویسنده محتوای محصول سایت
  3. مدیر محتوا
  4. کارشناس تولید محتوا

7- مشاور منابع انسانی

فریلنسر مشاور منابع انسانی به عنوان کارشناس در شرکت های مختلفی فعالیت کرده و تلاش می کند تا به روابط کارکنان سازمان نظارت داشته باشد. مشاور منابع انسانی در حوزه های مختلفی مثل مزایای کارکنان، کاهش شکایات، استخدام و جذب نیرو پیشنهاداتی را برای بهبود عملکرد شرکت ارائه می کند.

8- ویرایشگر فیلم

مشاغل مختلفی برای برگزاری رویدادها، تبلیغ محصولات یا تولید محتواهای آموزشی از فایل های ویدیویی استفاده می کنند. این ویدیوها باید توسط یک تصویربردار و ادیتور حرفه ای تهیه شود تا با کیفیت بالایی در وب سایت یا شبکه های مجازی بارگزاری شود. برای شروع این رشته از مشاغل فریلنسری باید تجهیزات فیلمبرداری و مهارت کافی برای ساخت کلیپ و ویدیوها داشته باشید.

این دسته از شغل های فریلنسری زیرمجموعه شغل های گروه گرافیست است. کسانی که این عنوان شغلی را به عنوان فریلنسر می پذیرند، فقط متخصص تدوین و ویرایش فیلم هستند.

برخی از عناوین شغلی ویرایشگر فیلم عبارت اند از:

  1. تدوین تیزرهای تبلیغاتی
  2. تدوین فیلم مراسمات خاص
  3. تدوین پست های اینستاگرامی ویدیویی

9- مشاوره مالی

امور مالی مهم ترین بخش در هر کسب و کار است که می تواند باعث پیشرفت آن شغل یا در مواقعی ورشکستگی شرکت شود. هر مدیر موفق برای اینکه به خوبی بتواند هزینه ها و درآمدهای خود را مدیریت کرده و به نحو بهینه سرمایه خود را به کار بگیرد، نیازمند نظرات یک مشاور مالی خبره است.

کارهای فریلنسری در دنیای امروز از محبوبیت بسیاری برخوردار هستند و در سراسر جهان افراد زیادی به عنوان فریلنسر کار می کنند. برای اینکه به عنوان یک فریلنسر شروع به کار کنید کافی است روی بهترین مهارت های فریلنسری تسلط داشته باشید و توانمندی های خود را در قالب رزومه به پیمان کاران ارائه دهید. این شغل شاخه های متعددی را در بر می گیرد که هر یک نیازمند داشتن دانش و مهارت های خاص خود است.

10- مشاوره کسب و کار

افراد بسیاری برای راه اندازی یک کسب و کار یا افزایش سود خود به روش های نوین و موثر نیاز دارند. مشاور کسب و کار با داشتن تجربه و آگاهی درباره انواع روش های بهبود عملکرد و کارآیی، می تواند مشتریان خود را برای شروع یا توسعه کسب و کار آن ها راهنمایی کند.

11- مشاوره سئو

مشاور سئو یا سئوکار، به مدیران سایت ها کمک می کند تا سایت خود برای موتورهای جستجو بهینه سازی کرده و در رتبه بندی بالاتری قرار بگیرند. برای اشتغال در این حرفه لازم است به صورت تخصصی آموزش دیده باشید و در این حوزه تجربه خود را در اختیار کاربران بگذارید.

در این رده شغلی، هم می توانید به صورت تماس تصویری، جلسه مشاوره خود را برگزار کنید و همین طور به صورت تلفنی.

12- گوینده (نریتور)

گویندگی یا متن خوانی یکی دیگر از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری به حساب می آید که نیاز به سرمایه یا مهارت خاصی ندارد. بسیاری از سایت ها مطالب سایت خود را در قالب فایل صوتی نیز برای کاربران ارائه می دهند؛ همچنین وب سایت های ادبی نیازمند یک گوینده هستند که شعرها و متون ادبی را با تسلط بالا بخواند.

13- مترجم

یکی از بهترین مشاغل فریلنسری در ایران مترجمی است. 99 درصد کسانی که این مهارت را دارند، به صورت دورکاری کسب درآمد می کنند.

ترجمه متون از یک زبان خارجی به فارسی یا بالعکس، امروزه متقاضیان زیادی دارد. شما می توانید با تسلط به هر زبانی در حوزه مترجمی آن زبان فعالیت کنید. اگرچه مترجمی انگلیسی از بازار کار بهتری برخوردار است اما به همین میزان، رقابت زیادی هم در این زبان وجود دارد.

14- تولیدکننده محتوا

از جمله مهم ترین چیزهایی که سبب رتبه گیری و افزایش ترافیک سایت ها می شود، داشتن یک محتوای مفید و کاربردی با رعایت اصول سئو محتوا است. تولیدکننده محتوا توانایی نوشتن مطالبی را دارد که بر مبنای شیوه کار موتورهای جستجو، بهینه سازی شده اند.

یک تولیدکننده محتوا باید با ابزارهایی مثل Word، Excel، Google Keyword Planner و Google Trends آشنایی داشته باشد و بتواند با تحقیق کلمات کلیدی، محتواهایی پرجستجو و کاربردی یک حوزه را تولید کند.

15- تایپ و رونویسی

از جمله بهترین مهارت های فریلنسری که فرصت های شغلی مختلفی را برای شما به همراه دارد، مهارت تایپ است. رونویسی به معنای گوش دادن به فایل صوتی و تایپ کردن متن آن، یکی از شغل های فریلنسری محسوب می شود که به مهارت تایپ کردن نیاز دارد. البته پروژه های مختلفی وجود دارد که به یک فرد تایپیست نیاز دارند.

شما می توانید با یادگیری این سری شغل های فریلنسری، درآمد قابل توجهی را برای خود رقم بزنید.

نمونه کارهای فریلنسری

16- انیمیشن ساز

اگر مهارت، خلاقیت و ایده های جدیدی برای انیمیشن سازی دارید، احتمالا می توانید با شرکت های مختلفی همکاری کنید. عده بسیاری برای تولید فیلم کوتاه یا تیزرهای تبلیغاتی به کمک یک انیمیشن ساز حرفه ای نیاز دارند. بازار کار انیمیشن سازی هنوز اشباع نشده است و می توان این شغل را جزو پردرآمدترین مشاغل فریلنسری محسوب کرد.

انیمیشن سازها باید مهارت کار با ابزارها و نرم افزارهای طراحی و گرافیکی مختلفی را داشته باشند تا بتوانند بهترین افکت ها را با ابزارهای مختلف، ایجاد کنند.

17- عکاس

با توجه به نقش مهم تصاویر در جذب مخاطبان و فروش محصولات، امروزه عکاسی فریلنسری یکی از محبوب ترین شغل های دورکاری است. عکاسی فریلنسری انواع مختلفی از جمله عکاسی تجاری، شخصی، محصول، گردشگری و… را در بر می گیرد.

جالب است بدانید که شغل عکاسی جز بهترین مشاغل فریلنسری در ایران نیز محسوب می شود و شما می توانید با یادگیری این مهارت، بهترین درآمدها را ازآن خود کنید.

برخی از عناوین شغلی مهارت عکاسی به شرح زیر است:

  1. عکاسی مجالس
  2. عکاسی محصولات
  3. عکاسی مراسم

درست است که شما برای انجام عکاسی، باید به محیط های مختلف بروید، اما تمامی کارهای ادیت عکس ها در منزل قابل انجام است و نیاز به حضور فیزیک در دفتر کار یا شرکت ندارد.

18- دیتا آنالیست

دیتا آنالیست به عنوان یک فریلنسر به صاحبان کسب وکارهای آنلاین کمک می کند تا داده های کاربردی در حوزه شغل خود را تجزیه و تحلیل کنند. داده ها و نتایجی که دیتا آنالیست از تحلیل خود به مشتری ارائه می کند، او را برای مدیریت بهتر کسب وکار خود راهنمایی خواهد کرد و باعث می شود تصمیمات موثرتری را اتخاذ نماید.

 

این مقاله ادامه دارد…

1 نظر در مورد مقاله “ 20تا از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری ” ثبت شده است
  1. تکدو

    عالی بود


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام شما بلافاصله پس از ثبت برای مدیران سایت ارسال می شود