
روش های فروش و بازاریابی
1- تکنیک دعوت
هوشمندانه ترین راه برای نهایی سازی فروش، دعوت از مشتری برای خرید است.
اگر از این خوشت اومده، چرا امتحانش نمی کنی؟
مشتریان در هنگام خرید، غالبا تردید دارند. زمانی که در حال تصمیم گیری برای خرید هستند، تصویری از تجربیات بد خریدهای قبلی شان را هم به یاد می آورند. آن وقت می گویند نه، نیازی ندارم، گیج شده ام و…
فروشندگان حرفه ای، هیچ فروشی را بدون دعوت از مشتری، ترک نمی کنند.
2- تکنیک جایگزینی
هنگامی که مشتری گزینه های زیادی را پسند کرده و در انتخاب بهترین محصول مردد است، با پرسیدن جمله “از کدوم محصول بیشتر خوشت اومده؟” ذهن مشتری را از حالت تشویش رها کنید.
چون معمولا ما آدم ها از اینکه چندین گزینه مختلف برای انتخاب داشته باشیم سردرگم می شویم.
اگر مشتریان تنها یک گزینه برای انتخاب داشته باشند، فروشندگان حرفه ای با ایجاد گزینه های جدید، سعی در فروش محصولات شان می کنند.
❓-گران است؟
????+تخفیف می دهیم.
❓-پول نقد به اندازه کافی ندارید؟
????+قسط بندی می کنیم.
3- تکنیک مراقبت
مشتری باید این احساس را داشته باشد که حتی اگر در انتخابش دچار اشتباه است، فروشنده مانند یک مشاور با وی برخورد می کند و مشاوره صحیح می دهد.
فروشندگان حرفه ای در همه مراحل خرید در کنار مشتری قرار دارند و او را تنها نمی گذارند. این حس برای مشتریان بسیار خوشایند است. نحوه استفاده از این تکنیک به هنر فروشنده بستگی دارد.
مشتریان همواره، حتی در آخرین مراحل خرید، با تردید مواجه هستند.
یک فروشنده حرفه ای، با دادن اطمینان از عدم وجود نگرانی و اینکه مراقب همه چیز است، خیال مشتری را راحت می کند و یک گام بزرگ در نهایی کردن خرید برمی دارد.
4- تکنیک ثانویه
یکی از تکنیک های موثر فروش در بازاریابی، تکنیک ثانویه است. اگر مشتری شما خریدار ماشین است، بجای تمرکز بر روی فروش ماشین، بر روی یک بحث ثانویه تمرکز کنید. برای مثال بگویید “رنگش چطور است، این رنگ مورد علاقه تون هست؟” رنگ یک عامل ثانویه است. اصل موضوع، فروش ماشین است، اما شما با این سوال، فروش را به سمت نهایی شدن پیش می برید.
5- تکنیک اجازه
معمولاً ما آدم ها دوست داریم که از ما اجازه گرفته شود. پس به جای مجبور کردن مشتری، طوری با او صحبت کنید که در زمان خرید، در شرایط انتخاب کردن قرار بگیرد. برای مثال بگویید “اجازه می دهید این کار انجام بشود؟” یا “اجازه می دهید من در انتخاب کمکتون کنم؟”. او هم تصمیم گیری می کند تا با آری یا خیر گفتن، به سوال شما جواب دهد.
سلام میکنم خدمت آقای قمصری و همکاران محترمشون.
شغل اصلی من بازاریابیه. خیلی به سایت تون سر میزنم و خیلی از مقالات رو خوندم
به جرات میتونم بگم این پست خیلی کاربردی و عالی بود. ممنون از زحماتتونننننننن