برای پیدا کردن شغل ایده آل چقدر باید صبر کنیم؟

بهترین پیشنهادهای شغلی,پيدا كردن شغل دوم,پيدا كردن شغل مناسب

۱- کاملاً مناسب و صحیح است که فرد پس از ارسال درخواست یا انجام مصاحبه با کارفرما تماس بگیرد و در مورد شرایط کاری خود سوال کند یا علاقه خود را نشان دهد. مگر آنکه مصاحبه کننده به طور واضح به ما اعلام کند که “با ما تماس نگیرید تا خودمان با شما تماس بگیریم.”

کارفرماها دنبال اشخاصی هستند که تمایل به کار کردن با آنها را داشته باشند. وقتی ما پیگیری کنیم نشان میدهد که علاقمندیم عضوی از آنها باشیم.

اگر ما هنوز ایمیل تشکر را نفرستاده ایم هرچه زودتر دست به کار شویم. دقت کنیم که در متن نامه حتماً بگوییم که چه موضوعی از این شغل برای ما جذابیت داشته و چقدر تمایل داریم که در آن حرفه مشغول به کار شویم و به آنها خاطرنشان کنیم که چه ویژگی هایی از ما باعث می شود نسبت به سایرین متمایز باشیم.

۲- با توجه به شرایط اقتصادی بازار امروز در دنیا٬ نمی توان هیچ زمان میانگینی برای جستجو و پیدا کردن شغل ایده آل تعیین نماییم.

معمولاً مدت زمان جستجو با حقوق درخواستی نسبت مستقیم دارد. هرچه حقوقی که درخواست می کنیم بالاتر باشد زمان بیشتر باید انتظار بکشیم. این زمان در بازار نابسامان و دوران عدم استخدام، تا دوبرابر قبل هم ممکن است افزایش یابد. پس اگر مدت زمان زیادی بیکار بودیم نگران نباشیم. افراد زیادی می باشند که شرایط مشابه ما را سپری می کنند.

۳ – انتظارات خود را پایین نیاوریم مگر این که مجبور باشیم.

برخلاف تصور اکثریت مردم٬ کار کردن در شغل هایی که پایین تر از سطح توانایی های ما هستند بسیار سخت می باشد. علتش این است که کارفرماها بر این باورند که بسیاری از افراد که مهارت های بالایی دارند اما در جایگاه شغلی مناسب خود قرار نگرفته اند به محض پیدا کردن شغلی با شرایط بهتر حتماً محیط کار فعلی خود را ترک خواهند کرد. بنابراین از استخدام آنها خودداری می کنند.

ما می گوییم که در ماه قبل برای تعداد بی شماری شغل درخواست داده ایم. چقدر در انتخاب هایمان دقت می کنیم؟ این پیشنهادهای شغلی را از کجا پیدا می کنیم؟ به باور من ما با فرستادن رزومه ای یکسان برای همه موقعیت های شغلی که در لیست های کاریابی می یابیم در واقع سطح انتظارات خود را کاهش داده ایم. اگر این مساله درست است سعی نماییم که روش خود را تغییر دهیم. تعریف خود از شغل ایده آل را یادداشت کنیم و فقط به پیشنهاد هایی پاسخ دهیم که با تعریف ما همخوانی دارد و رزومه خود را مطابق با هر کدام از آن مشاغل ویرایش کنیم.

علاوه بر آن سعی نماییم کمی شبکه سازی کنیم. کارفرماها تمایل دارند کسانی را استخدام کنند که می شناسند و به آنها اعتماد دارند. سعی نماییم راهی به درون شرکت ها پیدا کنیم و رزومه خود را به بالای لیست رزومه ها انتقال دهیم. از ارتباط برقرار کردن نترسیم و باور داشته باشیم که به زودی شغل مورد علاقه خود را پیدا خواهیم نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام شما بلافاصله پس از ثبت برای مدیران سایت ارسال می شود