راهکارهایی برای خوش شانسی در محیط کار

ارتباطات اجتماعي,ارتباطات اجتماعی,افراد موفق

خوش شانسی به هدف بزرگی که داریم بستگی دارد، پس باید صبور باشیم و مهربان چراکه در طول مسیرمان با موانع زیادی برخورد خواهیم کرد.

خوش شانسی در محیط کار

روانشناسی به نام ریچارد وایزمن تحقیقی درباره خوش شانسی و بدشانسی انجام داده و در نهایت تعجب به این نتیجه رسیده که واقعاً بعضی از افراد مرتب شانسی می آورند درحالی که در مورد برخی دیگر برعکس آن صادق می باشد. به عنوان مثال فردی به خاطر مواجه شدن با فردی دیگر شغل مناسبی به دست می آورد و دیگری چندین بار تصادف میکند و با افرادی نامناسب درگیر روابطی ناهنجار میشود. وایزمن در تحقیقش کوشید بفهمد واقعاً این بازی شانس است که به نفع یکی و به ضرر دیگری وارد عمل میشود یا این که شانس آوردن دلایل دیگری دارد.

وی پس از انجام تحقیق متوجه شد که 4 اصل درباره خوش شانسی صادق می باشد:

1- افراد خوش شانس فرصت هایی که شانس می آورد را خودشان به وجود می آورند.
2- رابطه آدمهای خوش شانس با ذهن ناخودآگاهشان بهتر از افراد بدشانس است. در واقع آنها به شم شان اعتماد می کنند.
3- زندگی انسانها با انتظارات آنها مطابقت دارد.
4- افرادی که خود را خوش شانس میدانند شیوه تبیینی دارد.

شما چطور؟ آیا به شانس اعتقاد دارید؟ من ندارم. واقعا می گویم. البته به شانس در معنای رایجش باور ندارم. اعتقاد دارم هر کسی می تواند شانس خودش را بسازد. ما می توانیم کاملاً به فردی خوش شانس تبدیل شویم چون واقعیت این است که شانس واقعاً به موقعیت ها بستگی دارد: موقعیت رخ دادن اتفاقی خوب. اگر با افراد جدید و موقعیت های جدیدی روبرو شویم، پاداشش را خواهیم گرفت. خیلی مشخص است، مگر نه؟ در این مقاله استراتژی هایی عنوان کرده ام که می توان با آنها خوش شانسی بیشتری نصیب خود کرد: افراد خوش شانس فرصت هایی که شانس می آورد را خودشان به وجود می آورند.

10 حقه برای خوش شانسی در محیط کار:

ارتباطات اجتماعی,ارتباطات اجتماعی,افراد موفق

1- مقاوم ترین و صبورترین باشیم

اگر آرزوها و رویاهای مان را به اندازه کافی دنبال کرده باشیم، موقعیت های خوبی در مسیرمان قرار خواهند گرفت، پس مقاوم باشیم. تسلیم نشویم. هر کاری را انجام دهیم تا در بازی باقی بمانیم. هیچکس یک شبه موفق نشده است. همانطور که باب پارسونز بنیانگذار GoDaddy می گوید:خود را به رویاهای تان بچسبانید!

2- آماده باشیم

وقتی موقعیت ها سر راه شما قرار می گیرند، باید بتوانید دست به کار شوید. تنها روش آماده شدن و آماده باقی ماندن، تمرین کردن است. تمرین کردن باعث می شود اگر کاری را بارها و بارها انجام دهیم، مطمئنا تسلط بیشتری بر آن پیدا خواهیم کرد. باید هم از لحاظ ذهنی و هم از لحاظ فیزیکی آماده باشیم. بنابراین روی خودمان سرمایه گذاری کنیم. تحصیلات بهترین روشی است که برای سرمایه گذاری شخصی می شناسیم.

3- از منفی باف ها دوری کنیم

اطراف خود را با افرادی پر کنیم که اهداف و انگیزه های یکسان یا مشابهی به ما دارند. از ما حمایت می کنند و از موفقیت مان نمی ترسند.

4- ثبات داشته باشیم

اگر از لحاظ مالی در مضیقه باشیم، احتمال بیشتری دارد که تصمیمات عجولانه ای بگیریم. نا امیدی اصلاً خوب نیست چون همانطور که گفتم، زمان به نفع ما کار میکند. زمان یکی از بهترین دوستان مان است. داشتن شغلی که با آن فقط بتوانیم قبض های مان را پرداخت کنیم به دردی نمیخورد. از خودمان ناامید نشویم.

5- درک بالایی داشته باشیم

وقتی موقعیتی از راه میرسد، مدتی زمان صرف کنیم و در مورد تناسب آن با برنامه بلندمدت مان فکر کنیم. گاهی اوقات دور شدن از یک موقعیت بهترین تصمیمی است که میتوان گرفت.

6- حساب و کتاب مان را فراموش نکنیم

این موقعیت چیست؟ چه خطرهایی دارد؟ چه هزینه هایی در بر خواهد داشت؟ چه سودی از آن حاصل خواهد شد؟ آیا از لحاظ اقتصادی منطقی است؟ اینها سوالاتی اساسی هستند که باید به آنها پاسخ دهیم. ریسک پذیری کار خوبی است. باید انجامش دهیم اما قبل از آن و مهم تر از آن این است که الگوی تجاری منطقی را دنبال کنیم. با ارزیابی و تحلیل موقعیت ها می توانیم منطقی بودن شان را بسنجیم.

7- به خودمان ایمان داشته باشیم

نمی توانیم بدون ایمان کار کنیم زیرا در پایان روز تنها چیزی که می توانیم دل مان را به آن خوش کنیم، این است که به خودمان باور داشته باشیم و بدانیم که توانایی حل هر مشکلی را که بر سر راه مان قرار می گیرد داریم.

8- کنجکاو باشیم

تا می توانیم بخوانیم. دوستان جدیدی پیدا کنیم. افراد موفق دانش آموزانی در مدرسه دنیا هستند. همیشه سوال بپرسیم.

9- ارتباطات اجتماعی نامحدودی داشته باشیم

هر جا که به کسب و کار می پردازیم، با هر کسی که ملاقات می کنیم و هر جایی که می رویم، حضور واقعی داشته باشیم و با روی خوش ظاهر شویم. ما که نمی دانیم، شاید موقعیت های بسیار خوبی از دل غیرمنتظره ترین مکانها ظاهر شوند. بگذاریم مردم شگفت زده مان کنند.

10- به دیگران کمک کنیم

اگر ببخشیم، به ما نیز می بخشند. پس تلاش مان را بکنیم. اگر به دیگران کمک کنیم، در واقع گروهی از افرادی خواهیم داشت که از ما حمایت خواهند کرد. مردم بخشش ما را به خاطر خواهند سپرد و در عوض موقعیت هایی را بر سر راه مان قرار خواهند داد.
خوش شانسی به هدف بزرگی که داریم نیز بستگی دارد. صبور باشیم و مهربان. در طول مسیرمان با موانع زیادی برخورد خواهیم داشت اما همانطور که رایان هالیدی یکی از نویسندگان محبوبم می نویسد: “آن موانع در واقع همان موقعیت ها هستند”. همه چیز به رویکرد ما بستگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام شما بلافاصله پس از ثبت برای مدیران سایت ارسال می شود