اولین روز ملاقات‌ های کاری با افراد آسیب رسان

اولین روز کاری,اولین ملاقات کاری,رفتارهای خود آسیب رسان

افراد آسیب رسان در ملاقات‌ های کاری اول چه رفتاری از خود نشان می‌ دهند؟

همگان بر این باورند که افراد آسیب رسان مستعد وارد کردن ضررهای بسیاری به زندگی خود و دیگران می باشند اما مسئله اینجاست که این افراد بر روی پیشانی خود برچسب “آسیب رسان” بودن را ندارند.

مسئله زمانی حادتر می شود که بدانیم بسیاری از آنان در ملاقات های اول بسیار جذاب جلوه می کنند چرا که تخصص خوبی در شناخت آستانه تحریک پذیری افراد دارند و هدف خود را بر روی جلب اعتماد دیگران جهت سواستفاده قرار می دهند.

حال سوالی که در رابطه با این افراد پیش می آید اینست که آیا راهی برای شناخت افرادی با مشخصه اینچنینی در ملاقات های اول وجود دارد؟ باید گفت که متاسفانه هیچ راه مطمئنی در اینباره یافته نشده اما یکسری مشخصات کلی وجود دارد که می توان با دستیابی به آنها، به رمز و راز درونی همکار یا دوست خود پی برد و متوجه “آسیب رسان” بودن آنها شد. این نکات را می توان در لابلای فعالیت ها و عکس العمل های گاه و بی گاه آنها پیدا کرد.

۱- افراد آسیب رسان پشت سر دیگران بدگویی می‌کنند

در صورتی که فردی در حضور شما اقدام به نکوهش و بدگویی از شخص سومی کرد مطمئن باشید که این کار را در قبال شما نیز انجام خواهد داد. این رفتار یکی از بارز ترین مشخصه های افراد آسیب رسان می باشد و اصولا چنین افرادی خیلی زود با چنین عملی خود را لو خواهند داد.

۲- افراد آسیب رسان از شرایط موجود می‌ نالند

یکی دیگر از مشخصه های افراد آسیب رسان این است که آنان متخصص شکایت کردن و نالیدن می باشند. این افراد به زمین و زمان معترضند و در تمامی کارها نیمه خالی لیوان را می بینند. بی شک گوش فرا دادن به صحبت هایشان تمرکز شما را متوجه نکات منفی کرده و انرژی تان را خواهد گرفت. پس به شما توصیه می کنیم در صورتی که فردی با چنین خصوصیتی در اطرافتان وجود دارد در مورد ارتباطتان با او تجدید نظر کنید.

۳- افراد آسیب رسان انتظار رفتار ویژه و متفاوتی دارند

افراد آسیب رسان توقع دارند با آنها بصورت ویژه رفتار شده و همه امکانات بصورت رایگان در اختیارشان قرار گیرد. حال تصور کنید با فردی آشنا شوید که از شما انتظار دارد لطف ویژه ای در حقش انجام دهید. به نظرتان وی بعد از اینکه بطور کامل با شما صمیمی شود چه انتظاراتی از شما خواهد داشت؟

۴- افراد آسیب رسان خود را به رخ کشیده و لاف می‌ زنند

این موضوع که افراد در اولین مصاحبه کاری، اقدام به صحبت راجع به دستاوردهای خود کنند، امری بدیهی می باشد. حال تصور کنید در اولین ملاقات غیرکاری مجبور شوید به مدت نیمساعت به صحبت های فردی درباره موفقیت هایش گوش فرا داده و وی را تحمل نمایید. مسلم است که چنین فردی در حال پایه گذاری هدفی شوم است و اهمیتی برای حوصله شما قائل نمی باشد.

اولین روز کاری,اولین ملاقات کاری,رفتارهای خود آسیب رسان

۵- افراد آسیب رسان طرف مقابل را در حالت دفاعی قرار می دهند.

یکی دیگر از خصوصیات افراد آسیب رسان این است که قادرند به طرز ماهرانه ای کاری کنند که شما تمام مدت در حال توضیح دادن راجع به عملکرد خود باشید بدون اینکه متوجه این قضیه شوید. این در حالی است که شما فقط چند دقیقه است که وی را ملاقات کرده اید و نیازی به این همه توضیح نمی باشد. بدیهی است که تحمل شخصی که با عملکردش شما را مجبور به دفاع از خودتان می کند بسیار سخت و طاقت فرساست و نیاز به انرژی بسیاری دارد.

۶- افراد آسیب رسان وادارتان می‌کنند که مطابق میل آنها رفتار کنید

اگر با فردی مواجه هستید که خواستار باز شدن تمام گره های زندگی خود به دست شما می باشد و در هر موردی سعی می کند از شما یاری بخواهد، باید بدانید که وی به دنبال سو استفاده است و هر بار که به وی کمک کنید سطح توقعش از شما بالاتر خواهد رفت.

۷- افراد آسیب رسان برای دغدغه‌ی دیگران اهمیتی قائل نمی‌ شوند

فرض کنید بعد از مکالمه ده دقیقه ای با یک نفر، از تمام اطلاعات شخصی و کاریش باخبرید اما وی هیچ چیز در مورد شما نمی داند. فردی که انتظار دارد شخص مقابل به تمام ابعاد شخصیتیش علاقمند بوده در حالی که خود هیچ تمایلی به برقراری ارتباط ندارد، به احتمال زیاد شخصی آسیب رسان است که تنها به دنبال جلب توجه می باشد.

۸- افراد آسیب رسان احساس خوبی به شما نمی‌ دهند

این مطلب ارتباط مستقیمی با خودتان دارد. بعد از صحبت با فردی بخصوص ، چه حسی به شما دست می دهد؟ آیا تمایل دارید که وقتتان را برای صحبت کردن با فرد ذکر شده بگذرانید؟ در صورتی که بعد از گذارن وقت با وی احساس خوبی به شما دست نمی دهد احتمالا با فردی آسیب رسان سر وکار دارید.

اگر حس ناراحتی درونی دارید باید به دنبال چرایی آن باشید. شاید به موفقیت و هوش او حسادت می کنید که در این صورت مشکل شما هستید و باید روی خصوصیات اخلاقی خود کار کنید اما اگر اینچنین نیست احتمال اینکه با فردی آسیب رسان طرف باشید وجود دارد.

یک نظر در مورد مقاله “ اولین روز ملاقات‌ های کاری با افراد آسیب رسان
  1. Fri

    میتونم از شما خیلی تشکر کنم چون مقالاتتون بسیار ارزشمند و کاربردی هست. یکی از یکی جذاب تر و بهتر.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام شما بلافاصله پس از ثبت برای مدیران سایت ارسال می شود