
برای مبدل شدن به یک رهبر فوق العاده، و کسی که دیگران دوست دارند از او پیروی کنند، روش های مختلفی وجود دارد. اما دقیقاً مثل هر چیز دیگر، برخی رویکردها نسبت به باقی آنها مناسب تر خواهند بود. در ادامه می توانیم ۷ عادت رهبران بزرگ دنیای کسب و کار را از نظرتان بگذرانیم.
۱- اعتماد به نفس
بهترین رهبران آنهایی می باشند که اعتماد به نفس دارند و اعتماد به نفس شان را به دیگران منتقل می کنند. اعتماد به نفس آنها از این روست که وظایف خودشان را به درستی انجام داده و می دانند مسیر درستی که باید در پیش بگیرند کدام می باشد. آنها همیشه به مواضع و باورهای خود ایمان داشته اند، اما در عین حال از شنیدن صحبت های دیگران نیز خوشحال می شوند.
۲- خوش بینی
رهبران بزرگ فارغ از اینکه اوضاع تا چه حد ممکن است بد باشد، بیشتر اوقات امیدواری خود را نسبت به آینده حفظ می کنند. آنها به شکلی خستگی ناپذیر با دید مثبت به اطراف می نگرند و به خوبی از این موضوع آگاهی دارند که می توانند روی نتایج کارکنان و پرسنل، تیم و شرکت خود به شدت تأثیرگذار باشند.
۳- قاطعیت
رهبران بزرگ از اتخاذ تصمیم های مهم و دشوار اِبایی نداشته و به خوبی می دانند که این، بخش مهمی از شغلشان می باشد. آنها برای آنکه بتوانند آگاهانه تصمیم بگیرند به اندازه ی کافی اطلاعات جمع می کنند. اما از طرف دیگر هر کاری لازم باشد انجام خواهند داد تا در دام داده های زیاد و دروندادهای متعدد گرفتار نشوند.
۴- همدلی
رهبران بزرگ خود را جای کارکنانشان قرار داده و از آنها در موقعیت های دشوار حمایت می کنند. آنها به جای شخصی کردن موضوعات مختلف در مواجهه با مشکلات یا انداختن تقصیر ها به گردن دیگران، به دنبال راه حل های سازنده می گردند و روی پیشرفت و ادامه ی مسیر متمرکز می شوند.
۵- مسئولیت پذیری
رهبران بزرگ، چه زمانی که اوضاع خوب پیش میرود و چه وقتی مشکلی در روند کارها پیش می آید لحظه ای در بر عهده گرفتن مسئولیت تردید نمی کنند. وقتی اوضاع خوب باشد و خوب پیش رود کارکنانی که باعث و بانی این موفقیت بوده اند را مورد تمجید و ستایش قرار می دهند و وقتی اوضاع بد پیش می رود و مشکلی به وجود می آید به سرعت هرچه تمام تر این مشکل را شناسایی می کنند، به دنبال راه حل می گردند و کارها را دوباره روی غلتک می اندازند.
۶- صداقت
بهترین رهبران دنیای کسب و کار به این موضوع واقفند که صداقت به واقع بهترین سیاست است. آنها با کارکنان خود مثل انسان های بالغ رفتار می کنند و به جای کتمان حقایق، واقعیت ها را به زبان می آورند.
۷- انگیزه بخشی
مدیران بزرگ چشم انداز الهام بخشی از آینده به تصویر می کشند؛ چشم اندازی که با نشان دادن موقعیت آینده ی کارکنان به آنها، باعث جلب مشارکتشان می شود. اما حرف کافی نیست. رهبران فوق العاده ی دنیای کسب و کار حرف های خود را با اقدامات عملی تکمیل و وظایف کاری معناداری به کارکنان خود محول می کنند تا بتوانند به چشم اندازی که برای خود متصور شده اند دست پیدا کنند.