کنار آمدن با مدیریت جدید در محیط کاری

برخورد با رئیس جدید,برخورد با مدیر جدید,تغییر مدیریت

با دانستن چند تاکتیک ساده و عملی، با رئیس جدید ارتباط برقرار کنیم و فرصتهای شغلی جدیدی برای خودمان بسازیم.

وقتی مدیریت یک بخش یا سازمان عوض میشود، تقریباً همه کسانی که در آن قسمت مشغول به کارهستند دچار اضطراب خواهند شد. آنها در مورد آینده کاری، انتظارات و تصمیمات رئیس جدیدشان مطمئن نیستند. اما داشتن یک طرز فکر صحیح و مناسب در مواجهه با این تغییر مدیریتی، خواهد توانست موقعیت‌ هایی تازه ای برای رشدمان فراهم کرده و این مرحله‌ ی تغییر قدرت را آسان تر میکند.

در ادامه نکاتی را برایتان بازگو می کنم که در صورت تغییر مدیریت در محل کار شما، بر شرایط کاری شما و همکاران تأثیر مثبت داشته باشد.

۱- با جریان همراه شویم

معمولاً در آغاز هر تغییر، مقدار قابل توجهی به‌ هم‌ ریختگی به وجودخواهد آمد. در چنین مواقعی سعی کنیم با تمرکز بر کارمان، اجازه ندهیم این شلوغی‌ ها ذهن مان را درگیر و منحرف کند. به هر حال تغییرات متعددی در سیستم به وجود خواهد آمد که لازم است خودمان را با آنها همگام کنیم، بهتر است به‌ جای آنکه از آنها بترسیم، سعی کنیم با بهتر دیدن، خودمان را با آنها هماهنگ کنیم. وقتی یک مدیریت جدید به صحنه می‌ آید، شایعات بسیاری شنیده خواهد شد؛ تلاش کنیم خودمان را از هرگونه منفی نگری و شایعه دور نگه داریم. این کار به ما کمک میکند تا زمانی که گرد و خاک‌ فرو بنشیند، استرس کمتری متحمل شویم. بدین ترتیب می‌ توانیم با تغییرات بهتر مواجه شده و تفاوت‌ ها را بهتر ببینیم و درک کنیم.

برخورد با رئیس جدید,برخورد با مدیر جدید,تغییر مدیریت

۲- یک ملاقات حضوری ترتیب دهیم

تغییر مدیریت بی شک استرس‌ و فشار زیادی به ما وارد خواهد کرد، اما باید بدانیم که شخص مدیر نیز با چالش‌ های بسیاری مواجه خواهد بود. به دست آوردن احترام اعضای گروهی که برایش کار می کنند، دشوار است و هر زمان که مشکلی پیش بیاید، برای اینکه بتواند آنها را حل فصل کند و نگذارد اوضاع از کنترلش خارج شود، با سختی‌ هایی مواجه خواهد بود. اما اگر وقتی یک مدیر جدید به بخش یا سازمانی وارد میشود، مشاهده کند که برای پذیرفتن چالش های جدید آمادگی و تمایل وجود دارد و کارمندان به‌ خوبی با تغییرات هم‌ راستا می‌ شوند، اهداف سازنده و مناسب را که به نفع همگان خواهند بود، زودتر و راحت‌ تر در برنامه کاری خودش قرار میدهد.

برای یک قرار حضوری با مدیریت جدید خودمان، وقت بگذاریم. این یک فرصت ارزشمند می باشد تا یکدیگر را به‌ خوبی شناسایی کنید و به شما کمک میکند بهتر در جریان اموری که قرار است در محل کار رخ دهد، قرار بگیرید، بغلاوه در انتقال ارزش و جایگاه شما در سازمان به مدیر جدید کمک شایانی میکند. با یک مذاکره آزادانه و بیان کردن انتظارات به شکلی روشن، می‌ توانیم به‌ سوی ساخت و ایجاد یک محیط کاری مثبت و مؤثر گام برداریم.

طریقه برخورد با رئیس جدید,فرصتهای جدید شغلی,مدیریت جدید

۳- از سؤال کردن نهراسیم

بسیاری از نگرانی‌ ها هنگام تغییر مدیریت به شرایط کاری و استخدامی کارمندان مربوط میگردد. کارمندان می خواهند بدانند آیا شرکت قصد دارد افراد بسیاری را جایگزین کند یا تغییرات مهم تر دیگری نیز در پیش است. هر زمان که فرصتی پیدا کردیم و زمان مناسبی بود، از مدیریت درباره این نگرانی‌ ها – با رعایت ادب و احترام – سؤال کنیم، درباره جایگاه خودمان و انتظاراتی که از ما میرود، بپرسیم. بهتر است هر چه زودتر بدانیم که آیا قرار است مسئولیت‌ های شغلی ما تغییری داشته باشد یا مدیر انتظار دارد برخی امور به شیوه‌ ای جدید به انجام برسند؟ بدین ترتیب، به بهترین شکل ممکن به مدیر جدید اطلاع می‌ دهیم که برای پذیرش تغییرات آمادگی داریم و به آنها واکنش مثبت نشان می دهیم.

از سوال کردن نهراسید

سؤال کردن درباره جایگاه خودمان و نقشمان در سازمان به ارزشمندتر شدن ما در برابر مدیریت نیز کمک بسیاری خواهد کرد. درباره اینکه چه چیزهایی در این تغییرات برای ما استرس‌ زا است فکر کنیم و نگرانی‌ های خود را با مدیر جدید در میان بگذاریم. البته مواظب باشیم که بیش از اندازه هیجان‌ زده یا ناامید به نظر نرسیم و این حس را القا نکنیم که به‌ طور ناگهانی در انتظار یک شغل یا موقعیت تازه هستیم. مهم است که ارزش خود در سازمان و وفاداری‌ مان به کار را به مدیر جدید نشان دهیم. اینکه در برابر تغییرات جبهه بگیریم یا بیش از حد از آنها استقبال کنیم، هر دو به یک اندازه می توانند تأثیر اولیه منفی بگذارند.

مدیریت جدید,موقعیت‌ های شغلی,نحوه برخورد با مدیر جدید

۴- برای تغییر مشتاق باشیم

ممکن است با وجود تغییر مدیریت، تغییر چندانی در برنامه کاری روزانه خود احساس نکنیم یا شاید برعکس، زندگی ما به‌ طور بنیادین دستخوش تغییر شود. صرف‌ نظر از نتیجه این تغییر مدیریت، مهم است که ما از تغییرات با آغوش باز استقبال کرده و واقعیت تازه شغل خود را بپذیریم. شاید امور در ابتدای کار کمی سخت به نظر برسند، اما اگر از همگام شدن و پذیرفتن تغییرات سر باز بزنیم، تغییر قدرت پیچیده‌ تر و دردناک‌ تر خواهد بود. “پایبند بودن به روشی که فعلاً به‌ خوبی کار میکند” همیشه یک گزینه ارزشمند نیست و ممکن است نتیجه‌ اش دوری و بیگانگی ما با رئیس جدید شود.

برخورد با رئیس جدید,برخورد با مدیر جدید,تغییر مدیریت

شاید لازم باشد بسیاری از عادت‌ هایی که برای مدت طولانی داشته‌ ایم، فراموش کنیم و فرآیندهای جاری را کمی تغییر دهیم تا با ساختار جدید همخوانی پیدا کنند. اما باید بدانیم که این تغییرات ذاتا منفی نیستند. به آنها همچون فرصت‌ های رشد و پیشرفت نگاه کنیم. اما در عین حال، هشیار باشیم و سایر گزینه‌ ها را نیز در نظر بگیریم. همیشه باید وقتی را برای سایر شانس‌ های درآمدی در نظر داشته باشیم تا اگر یک اتفاق پیش‌ بینی نشده رخ داد، در تنگنا و فشار مالی قرار نگیریم. شاید مدیر جدید برای تغییرات بزرگتری برنامه‌ ریزی کرده باشد و ما ناگهان خودمان را در حال جستجوی شغلی تازه بیابیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام شما بلافاصله پس از ثبت برای مدیران سایت ارسال می شود