
تعریف خلاقیت
خلاقیت مقدمه است بر ظهور استعدادها و ذوق ها و باب آن برای همه بشر باز است، مهم شناختن خود و حرکت به سمت این دریچه می باشد.
خلاقیت را می توان دیدن چیزها از یک منظرغیرمعمولی و نو، توجه به مسائل از زاویه ای که هیچ کس دیگر آن را مشاهده نمیکند و سپس ارائه رهیافت های جدید، غیرمعمولی و اثر بخش دانست.
از تعریف بالا معلوم می شود که در مورد مفهوم خلاقیت توافق عمومی وجود ندارد. خلاقیت را می توان تولید اندیشه، راهکار و مفاهیم غیرمعمول دانست که از دیدن، الهام گرفتن و تشابه سازی مخصوص حاصل میشود. ممکن است نتیجه ای منفی و یا مثبت داشته باشد حتی سرودن یک بیت شعر بی همتا.
یکی از مهم ترین مولفه های هوش پول ساز خلاقیت می باشد. روزگاری برای کسب درآمد بالا چندان به خلاقیت نیاز نبود اما امروزه با افزایش جمعیت و رقابت در زمینه های مختلف شغلی و اجتماعی، نیاز به این ویژگی بیشتر احساس میشود. بیشتر افرادی که در موقعیت شغلی با حقوق ثابت قرار می گیرند، خلاقیت خودشان را از دست می دهند و تنها زمانی انسان وادار به استفاده از قابلیت های عالی ذهنش میشود که در شرایط سخت قرار بگیرد.
ایده های کسب درآمد خلاقانه روش ها و ابزارهای متعددی را می طلبد، گوشی، لپ تاپ، اینترنت و … شاید اساس اجرای خلاقیت باشد. ایده های کسب درآمد اینترنتی یا غیر اینترنتی متنوع هستند کافیست خلاقیت اجرا داشته باشید.
خصوصیات افراد خلاق
1- فرد خلاق دائما در تلاش و اندیشه می باشد.
2- برای تجربه جایگاه ویژه ای قایل است و به علت موفقیت ها و شکست ها می اندیشد نه به اثر آنها.
3- فکر کردن در آرامش را برای خود استراحت تلقی می کند.
4- فرد خلاق به هر پدیدهای از دیدگاه ها و جوانب مختلف نگاه میکند و معمولاً به شرایط موجود رضایت نمیدهد.
5- فرد خلاق کنجکاو و پرسشگر است، پیرامون یک موضوع یا پدیده سوال های متعددی را خلق میکند و از افراد آگاه و متخصص می پرسد.
6- درصدد بهترین راه حل ها یا کمترین هزینه فکری، زمانی و مالی است.
7- به مسایل، موقعیت، اشیاء و چیزهایی دقت میکند که از دید دیگران مورد غفلت قرار گرفته و درباره آنها فکر و نظر جدیدی ارایه می دهد.